Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Voimmeko luoda haluamamme elämän?

 

CHERIEN KYSYMYKSET: 1. Jos luomme tämän unen ja nämä illuusiot, tarkoittaako se, että voimme rakentaa itsellemme haluamamme elämän, on se millainen tahansa? Voimmeko vaikuttaa tuloksiin ja luoda polun, joka on yhdenmukainen sen kanssa, keitä todella olemme?

2. Miksi jotkut ihmiset kokevat syviä traumoja ja toiset eivät?

3. Olen tullut siihen tulokseen, että syvien traumojen voittaminen varhain elämässä, tai myöhemmin, johtaa suuriin lahjoihin ja siunauksiin. Oletko samaa mieltä tästä?

 

KEITHIN VASTAUKSET: 1. Cherie ei luo tai rakenna mitään, eikä näe unta mistään.

Hän on osa untasi.

Kaikki hänen ajatuksensa tuottavat muotoa jollain tasolla (unen sisällä) ja useimmat niistä ovat tiedostamattomia, mutta tämä kaikki on osa käsikirjoitusta, joka on jo kirjoitettu.

Kaikki, mitä hän haluaa, on käsikirjoitettu hänen haluavan unihahmona. Samoin on käsikirjoitettu se tapa, jolla hän rankaisee itseään syyllisyytensä vuoksi: ei anna itsensä saada sitä mitä haluaa kokeakseen kärsimystä ja ollakseen viaton uhri.

Kun syyllisyys on kumottu, on vähemmän itsesabotaasia, ja asiat, joita on käsikirjoitettu hänen haluavan, voivat ilmentyä helpommin.

Hän on kuitenkin vain elokuvahahmo. Hahmo unessasi. Hän ei ole sinä.

Hän ei voi haluta mitään muuta kuin sitä, mitä hänet on kirjoitettu haluamaan.

Ja sillä mitä hän haluaa, ei ole mitään tekemistä omien parhaiden etujesi kanssa, koska ego (erillinen itse/unihahmo) et ole sinä.

 

2. Sama mieli, joka näkee unta Cherienä olemisesta, näkee unta kaikkina muinakin olemisesta.

Luulet vain, että ihmisissä (unihahmoissa) on eroja, koska väärinidentifioidut yhdeksi sellaiseksi.

Yhteen mieleen (joka on näennäisesti jakautunut) ei vaikuta mikään, mistä se näkee unta.

Kun tunnistat itsesi tietoisuudeksi Pyhässä Hengessä (unen uneksijaksi) unesi hahmon sijaan, eli kun olet oikeassa mielessä, näet tämän totuutena kaikista. Unohdat unet, jotka eivät merkitse mitään kaikissa olevan yhden unennäkijän koskemattomuudelle.

 

3. Kaikki traumat voitetaan anteeksiannon kautta. Anteeksiantava oikea mieli (tietoisuus, jota me kaikki olemme) valaisee unihahmon (egon) tarinat, ajatukset ja tunteet, loistaen ne näin pois.

Egoa (erillistä itseä) ei ole parannettu tai korjattu kuntoon. Sen on kumonnut tuomitsemattoman tietoisuuden voima. Me olemme tuo laaja tuomitsematon tietoisuuden kenttä Pyhässä Hengessä.

Kun väärä minä anteeksiannetaan, kärsimys poistuu, koska anteeksianto ei tule väärästä minästä. Anteeksianto yhdistää sinut siihen, mitä olet haavoittumattomana, loukkaamattomana eheytenä Pyhässä Hengessä.

Mikään unen pimeys ei voi seistä edessäsi.

Sen täytyy romahtaa, koska se on illuusiota.

 

 

Keith Kavanagh

A Course In Miracles With Keith Facebook Group

 

Suomentanut Marja Ikivalo