Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Liz Cronkhite: Olet täydellinen


No niin, kerrataanpa mitä täällä oikein on tapahtumassa:

”Olet kotonasi Jumalassa ja näet unta maanpakolaisuudesta…” (T-10.I.2:1).

Olet Jumalasta, joten olet jo täydellinen. Kaikki muu on unta.

Jumala, ollessaan Kaikki-mitä-on, sisältää myös ajatuksen omasta vastakohdastaan. Mutta ollessaan Kaikki-mitä-on, Jumalalla ei voi olla vastakohtaa. Joten sillä hetkellä, kun ajatus ei-Jumalasta ilmaantui, se katosi omaan mahdottomuuteensa. Tämä mahdoton ajatus ei-Jumalasta sisältää ajan käsitteen, ajattomuuden ja ikuisuuden vastakohdan. Joten mahdottoman ajatuksen sisältä käsin näyttää siltä, että ajatus ei-Jumalasta ilmestyi kauan sitten ja se tehdään tekemättömäksi jossain määrittelemättömässä tulevaisuudessa. Ihmeiden oppikurssin mukaan tämä mahdoton ajatus annettiin Pyhälle Hengelle, joka on Jumalan laajentuman (Kristuksen) ajassa ilmenevä muoto. Joten aika (eli tietoisuus, illuusio tai uni) on Sovitus (eli tarina heti ilmestyttyään kadonneen mahdottoman ajatuksen tekemättömäksi tekemisestä).

Joten kaikki mitä tapahtuu ajassa, on ennalta määrättyä. Kaikki ajatukset, tunteet ja teot ovat osa tätä monimutkaista tekemättömäksi tekemisen kudelmaa. Ei ole mitään muuta tehtävää kuin katsella tätä. Se persoona, johon identifioidut (tai jota pelkästään koet, jos tietoisuutesi on kokenut muutoksen), ei ole mitään muuta kuin unihahmo, joka näyttelee omaa rooliaan täydellisesti. Pyhässä Hetkessä tajuat: ”Minun ei tarvitse tehdä mitään”, koska olet jo Kotona Jumalassa.

Sinun ei siis tarvitse tehdä itsestäsi täydellistä. Sinun ei tarvitse saavuttaa puhdasta tietoisuutta. Sinun ei tarvitse päästä eroon egosta. Sinun ei tarvitse huolehtia jälleensyntymisestä. Sinun ei tarvitse antaa anteeksi. Sinun ei tarvitse rakastaa kaikkia. Jos tunnet vetoa tehdä jotain näistä asioista, se on Sovitus saamassa ilmiasun tämän persoonan kautta. Jos et tunne vetoa tehdä mitään näistä asioista, se on Sovitus saamassa ilmiasun tämän persoonan kautta.

Et voi epäonnistua! Ei pelkästään siksi, että Sovitus on jo tehty, vaan siksi, että se ei ole mitään. Olet kotona Jumalassa.

Voit halutessasi orientoida mielesi tämän asian tiedostamiseen, mikä saattaa vaatia jonkin verran työn tekemistä. Joku opettaja voi auttaa tässä. Mutta se, teetkö tämän vai etkö tee, on Sovitusta.

Saatat haluta kutsua Pyhää Henkeä tietoisuuteesi, jotta se voisi ohjata sinua ja tuoda sinulle rauhan. Onhan se ajan, tietoisuuden ja Sovituksen pomo, ja se tietää miten asiat tulevat tapahtumaan. Mutta teet tämän tai et, se on Sovitus.

Olet täydellinen koska olet Jumalasta. Persoona on täydellinen, koska se ei voi muuta kuin näytellä oman osansa Sovituksessa täydellisesti. Ei ole muuta mahdollisuutta. Tämän asian tiedostaminen saattaa vapauttaa syyllisyyden pois mielestäsi. Mutta käy niin tai ei, se on Sovitus. Joka tapauksessa, sillä ei ole mitään merkitystä. Se on kuitenkin vain ilmentymä mahdottomasta ajatuksesta, joka ilmeni ja saman tien katosi mahdottomuuteensa. Se on unta.

 

Liz Cronkhiten blogi 29.10.2021

https://acimmentor.blogspot.com/2021/10/you-are-perfect.html