Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Voinko käyttää jotain ajatusta kuin mantraa yhdistyäkseni Ykseyteen?

 

LORRAINEN KYSYMYS: Kun laskeudun laajaan, hyväksyvään tietoisuuden kenttään sellaisena kuin Olen, koen ajatuksia/sanoja/kuvia Ykseydestä Pyhänä Henkenä, Jeesuksena, Jumalana, Rauhana jne. Tämä on aluksi vähän kuin mantraa, koska tämä kaikki on niin uutta minulle. Koen välitöntä rauhaa ja iloa. Olisiko neuvosi minulle, että ala astua taaksepäin näistä ajatuksista/sanoista ja vain ole "Minä Olen?

 

KEITHIN VASTAUS: Alussa voi olla ihan hyvä, että on joku mantra, joka vie sinut siihen tuntemukseen ja olotilaan, jota olet Pyhässä Hengessä.

Jossain vaiheessa kyse on kuitenkin sen oivaltamisesta, että OLET tämä, että se on luonnollinen tilasi, ja voit vain tulla tietoiseksi siitä.

Erilliseksi itseksi samaistuminen on luonnoton tila, minkä vuoksi se on niin tuskallista ja pelottavaa.

Pitäkää mantraa kuitenkin vain ihanteellisissa olosuhteissa tapahtuvana treenauksena henkistä harjoitustanne varten, älkääkä ajatelko sen olevan varsinaista henkistä harjoitustanne, joka on tuomitsemisena maailmaan projisoidun syyllisyytenne kumoamista.

Et pysty mantraamaan itseäsi tai menemään tuntemaan itseäsi Pyhässä Hengessä keskellä syyllisyyden esiintuloa.

Mutta voit sallia, toivottaa tervetulleeksi, antaa luvan ja antaa anteeksi päätöksesi olla ego ja tuossa tuomitsemattomassa sallimisessa ja katsomisessa voit tuntea Olemisen tunteesi tulevan takaisin tietoisuuteesi.

Syyllisyys voidaan kumota, kun olet läsnäolossa laajana, hyväksyvänä tietoisuuden kenttänä, ja se kumoutuu koko Ikuisuudessa.

Syyllisyyttä ei sen kumoamisen jälkeen enää koskaan projisoida ja olet askeleen lähempänä kuoleman unesta heräämistä.

 

 

Keith Kavanagh

A Course In Miracles With Keith Facebook Group

 

Suomentanut Marja Ikivalo