Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vanhan sielun akaasiset unet

 

Vanhat sielut ovat hyvin vanhoja ja viisaita. Vanhan sielun akaasinen tiedosto muistaa kokeneensa tämän suuren muutoksen, jonka keskellä nyt olemme, aiemmin menneisyydessä. Siksi vanha sielu ei pelkää sitä ja alkaessaan kokea sen, se on heille mukavaa.

Akaasinen tiedostomme ei lue menneiden elämien kokemuksia lineaarisesti. Emme näe, kuka olimme ja mitä teimme elämissämme elämä toisensa jälkeen. Tämä johtuu siitä, että moniulotteinen akaasia käsittelee energiaa, ei historiaa.

Tässä uudessa energiassa on syy sellaisiin heijastuksiin, joita meillä on (unet, joita meillä on), sillä akaasinen tiedostomme antaa meille monia asioita käsiteltäviksi. Miksi? Koska meidän täytyy puhdistaa nämä asiat siirtyäksemme eteenpäin. Muuten emme etene.

Akaasia on DNA:ssamme ja se vaikuttaa syvästi elämäämme saamalla energian tulemaan esiin, kohtaamaan meidät ja pyytämään poispäästämistä. Meidän tulee hankkiutua eroon näistä entisten elämien energioista. Meillä on mielenkiintoisia unia. On esimerkiksi hukkumiskokemus 1000 elämää sitten. Tämän muistamme, joten meillä on hukkumisunia. Emme saa hengitettyä ja heräämme kakistellen istumaan sängyllämme. Siinä se on taas – tuo uni! Mitä ihminen tekee tuolla kokemuksella? Vanhalla sielulla ensimmäinen asia on: Mitä se merkitsee? Mitä teen sille? Tämä on oikein, mutta usein ihmiset eivät analysoi, mitä se oikeasti merkitsee. Sen sijaan saatetaan ajatella sen olevan ennustus. Tulen hukkumaan, joten minun on parempi olla menemättä veden äärelle. Olen nähnyt saman unen uudestaan ja uudestaan, siksi sen täytyy olla jotain, mikä tapahtuu. Niinpä seuraava askel on pelko.

Tämä on kaunis järjestelmä vanhan sielun valmistelemiseksi tulevaisuuteen. Tuossa unessa on kyse jostain, mikä on tapahtunut menneisyydessä sinulle ja mikä vaikuttaa sinuun vielä tänäkin päivänä. Siinä on kysymys monista menneisyyden asioista, jotka on nähtävä, ymmärrettävä ja sivuutettava ikuisiksi ajoiksi.

Jos tunnistat nämä energiat siksi, mitä ne ovat, tuotuina sinulle vanha sielu, voit siirtyä niiden ohi. Voit sanoa: Kiitos akaasia, että sain nähdä tolkun tässä. En pelkää hukkumista. En pelkää mitään, mitä ei ole enää. Se ei vaikuta elämääni enkä pelkää tulevaisuutta. Kahlaan mielelläni järveen tai mereen ilman pelkoa.

Niin kauan kun akaasiaamme on kaiverrettu jotain, joka aiheuttaa pelkoa unissamme tai menneen elämän kokemuksissa, se pidättelee meitä.

Vanhoille sieluille aletaan esittää ”tarjottimella” niitä entisiä elämiä, joissa on eniten energiaa tai jotka sisältävät dramaattisimpia tapahtumia. Ja kun niin tapahtuu älkää pelätkö, älkää ilmentäkö pelkoa. Riippumatta siitä, miten todelliselta se tuntuu, se ei ole ennustus. Se ei ole. Se olet sinä, joka työskentelet sinun kanssa.

Unet ovat tällaisia. Vanhoilla sieluilla on usein akaasiaunia. Uudet sielut vasta totuttelevat planeettaan. He näkevät unia muista asioista. Vanhat sielut alkavat tässä energiassa nähdä unia, jotka merkitsevät asioita. Kenties meillä on unia perheestä – kukaan vain ei esitä samaa roolia kuin todellisuudessa eikä kukaan ole oikealla paikalla. Mutta on jotain draamaa. Missään tässä ei tunnu olevan tolkkua. Heijastatte aina peloksi asiat, joita ette ymmärrä.

Teillä on unissanne epätavallinen perhe, joka tekee epätavallisia asioita. Kyse ei ole reaalielämänne sisaresta tai veljestä tai äidistä tai isästä tai lapsista. Sen sijaan se on vertauskuva perheestä ja se edustaa henkistä vertauskuvaa, joka on muuttumassa. On tapahtumassa muutos ja se pyytää teitä olemaan varovainen, kenen kanssa olette tekemisissä. Ainoa vaara on olla tekemisissä niiden kanssa, joita olette pitäneet perheenä (myös henkisenä perheenä), jotka ovat vielä vanhassa energiassa. He pidättelevät teitä. Tästä siinä on kyse.

Puratte entisten elämienne koodeja voidaksenne oivaltaa tasapainoisen tulevaisuuden.

Vanha sielu, sinulla on ollut elämä toisensa jälkeen tuollaisissa vanhoissa energioissa. Olet sotinut, sotinut ja sotinut taas. Olette vihanneet toisianne, olette tappaneet toisianne ja kannatte näitä asioita unissanne.  Jotkut niistä vaikuttavat teihin voimakkaasti ja voivat vetää teitä alas tässä uudessa energiassa. Äiti, sinun täytyy lakata näkemästä unia lastesi kuolemasta. Se, että näin tapahtui kaukaisessa menneisyydessä, ei merkitse, että niin tapahtuu tällä kertaa. Meillä kaikilla on ollut lapsia, jotka kuolivat käsivarsillemme syntyessään. He eivät koskaan selviytyneet ja tämä on äidille toistuva pelko. Analyysi: Se on uni menneisyydestä. Oivallus: se on akaasiassa ja aiheuttaa stressiä. Sivuuttaminen: hankkiudu siitä eroon. Se on vanhaa energiaa, jonka osa sinä et ole. Ikäännyt vähemmän ja elät paljon upeampaa elämää. Se, mitä tapahtui viimeisten 10 000 vuoden aikana, on edelleen akaasisessa tiedostossamme. Osa siitä on käsiteltävä.

Pahan unen sivuuttaminen: Herätessänne unesta sanokaa: ”Kiitos akaasia, kiitos Henki. Auta minua tajuamaan, mitä minun täytyy tietää, jotta voin sivuuttaa sen”. Tuo paha tunne katoaa hetkessä jumalan käsivarsilla. Rakkaus tekee sen. Sivuutan sen! Se on pois ja siirryn suurenmoiseen tulevaisuuteeni.

D.D