Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tietoisuus
 

Ihmisen tehtävä on nostaa planeettamme tietoisuutta

 
Kuka minä olen, kuka sinä olet, miksi olen täällä ja miksi sinä olet täällä?
 
Kun kolmas silmäsi on avautunut, sinulla on suurempi vastuu, koska näet nyt ne ovet, jotka pitää avata muille auttaaksesi heitä näkemään sen mitä sinä näet. Kolmannen silmän avautuminen merkitsee aina yhteyttä tietoisuuteen (Pyhään henkeen).
 
Alkulähde Jumala on kaikki, mitä on olemassa näkyvässä ja näkymättömässä maailmankaikkeudessa. Nykytiede hyväksyy vain näkyvän ja toistettavissa olevan todelliseksi. Ihminen tietää vain sen, mitä hän tietää.
 
Minä olen/sinä olet osa alkulähdettä, Jumalaa, kokemassa kaksinaisuutta, pimeyttä ja valoa tällä planeetalla. Tehtävämme on nostaa tämän planeetan ja ihmisten värähtelyä ... tietoisuutta. Tämä planeetta on elävä ja voimakkaasti tietoinen organismi.
 
Kaikki energia on värähtelyä. Korkein värähtelyn aste on rakkaus. Miksi atomin negatiivinen elektroni ei syöksy positiiviseen atomin ytimeen ja miksi positiiviset atomin ytimessä olevat protonit ja neutronit eivät hyljeksi toisiaan? Fyysikot sanovat vain, että ydinvoima pitää atomin koossa. Entä jos sanon, että koko materian olemassaolon salaisuus on tässä: tämän ilmiön takana on Jumalan alkulähteen energia – puhdas rakkaus.
 
Olen aiemmin kertonut, että Jumala on meissä kaikissa – ei jossain taivaalla – vaan joka ainoan solumme DNA:ssa. Jumala on siinä vielä tieteelle näkymättömässä 24:nnessä kvanttisessa kromosomiparissa, joka meillä värähtelee noin 30 %:n teholla.
 
Mestari Jeesuksella se värähteli 80 %:n teholla. Tällä hetkellä maapallollamme liikkuu kolme mestaria, joiden kromosomipari toimii kuten toimi Jeesuksella. Keitä he ovat, kysytte?
 
Tänä voimakkaan murroksen aikana he eivät tule julkisuuteen. Se on luonnollista. Vertaa miten kävi Jeesukselle. Heidän tehtävänsä, kuten meidänkin, on nostaa maapallon ja sen ihmisten tietoisuutta ja värähtelytasoa aina tulevaan ylösnousemukseen saakka, joka tarkoittaa ihmisten välistä rauhaa ja rakkautta sekä maapallomme luonnon arvostamista. Se on tehtävämme.
 
Tietoisuus yhdistää meidät Alkulähteeseen
 
Tietoisuus on egon ja ajattelun tuolla puolen, ajattelun takana. Se yhdistää meidät korkeimman tietoisuuden energiaan – valoon. Olemme valo-olentoja joka ikinen.
 
Tietoisuudessa ei ole minää eikä aikaa. Kaikki luovat keksinnöt ovat tulleet meille, kun olemme olleet siihen valmiit. Luovien ihmisten on helpompi saada yhteys tähän tietoisuuden energiaan. Tämä yhteys on ollut selvä ja tunnustettu Albert Einsteinilla, Nikola Teslalla, Leonardo da Vincillä ja niin monella muulla.
 
Kaikki merkittävät keksinnöt ovat tulleet samanaikaisesti eri puolilla maapalloamme. Radio keksittiin samanaikaisesti USA:ssa ja Italiassa. Wrightin veljesten ensilento tapahtui kaksi viikkoa aiemmin kuin lento Ranskassa. Tietoisuus on henkistä energiaa ja saamme uusia löytöjä ja keksintöjä, kunhan olemme ihmiskuntana siihen valmiit.
 
Aiemmin sanoin, että olemme kokemassa kaksinaisuutta. Koko tunnettu historia on ollut pimeydessä elämistä; vihaa, pelkoa, sotaa, ahneutta ja valtaa toisen yli. Se on normaalia planeettojen kehityskuluissa.
 
Vuosi 2012 oli käännekohta, jolloin valon määrä ylitti pimeyden määrän. Olemme nyt muutosvaiheessa, jossa valo näyttää ikiaikaisen pimeyden työt ja toimintatavat. Pimeys, pahuus on meissä kaikissa sisällämme. Ei ole ihmisen ulkopuolella olevaa pahuutta.
 
Nyt on tullut aika, jolloin pimeys paljastuu. Kaikki tulee läpinäkyväksi. Ajattele tätä näin: olet pimeässä tilassa, jossa on paljon muita ihmisiä. Et näe heitä, mutta tunnet heidän läsnäolonsa. Historiaa tuntien epäilet kaikkea mahdollista. Pelko ja alin tunnereaktio viha ovat tämän tilan energioita.
 
Sitten joku sytyttää tulitikun. Yksi tikku valaisee koko tilan ja näemme toisemme. Pelko katoaa ja näemme, että olemme samanlaisia. Olemme yhtä. Kaikki ovat osa Jumalaa.
 
Valon tuominen on valotyöntekijän tehtävä. Siksi olemme tällä planeetalla nyt. Olemme tehneet tätä samaa työtä aiemmin muilla planeetoilla.
 
Valo tulee paljastamaan pimeyden
 
Tämä valon ja pimeyden taistelu käy nyt erittäin voimakkaana. Näet sitä kaikkialla. Pimeys taistelee henkensä edestä ja tekee sitä hyvin, mutta valo tulee voittamaan tämän taistelun. Valo paljastaa pimeyden. Tämä taistelu kestää 2–5 sukupolvea ja aika riippuu meistä ja työmme onnistumisesta.
 
Miksi siihen menee niin kauan, kysytte? Te kaikki tulette näkemään tämän planeetan ylösnousemuksen. Tulette olemaan paikalla.
 
Kuolema on vain energiatilan muutos, jossa palaatte osaksi alkulähdettä Jumalaa. Kun palaatte, inkarnoidutte takaisin maapallolle. Kaikki elämienne tapahtumat on tallennettu akaasiseen tiedostoon, joka avautuu teille, kunhan kvanttisen kromosomiparin toiminta on noussut yli 50 %. Nyt se on maapallolla keskimääräisesti 30 %.
 
Uudet lapset syntyvät nyt jo muistaen osan akaasisesta tiedostostaan. Heidän ei tarvitse enää opetella kaikkea alusta lähtien. Vertaa nuoret villieläimet. Niillä on syntymästään tieto mitä varoa, mitä syödä jne.
 
Korona-pandemia on tullut nyt tarkoituksella keskuuteemme. Se tulee pysäyttämään vanhoja toimintamalleja ja paljastamaan salassa toiminutta pimeää energiaa. Mikä muu toimintamalli olisi voinut olla yhtä vaikuttava? Tämä kaikki tapahtuu tietoisuuden kasvun nopeuttamiseksi.
 
Pandemian lisäksi on tulossa minijääkausi. Se alkaa näkyä selvemmin viiden vuoden kuluttua ja tulee olemaan kylmimmillään vuonna 2040 lopulta poistuen vuonna 2065. Siinä ei ole mitään pelättävää, sillä maapallon keskilämpötila laskee silloin noin 0.8 °C. Uusia mullistavia keksintöjä on myös tulossa tietoisuudesta ja tietoisuuden energiasta. Ilmaston jäähtyminen, kuten sen lämpeneminenkään, ei johdu isossa kuvassa ihmisten toiminnasta. Se on planeettaorganismin tietoista syklistä toimintaa ja sen tarkoituksena on elvyttää merien kalakanta ihmisiä varten.
 
Miten saada yhteys tietoisuuteen?
 
Kuten mainitsin, suurilla tietäjillä, taiteilijoilla ja yleensä luovilla ihmisillä yhteys tietoisuuteen on helpompaa. Me nostamme heitä ja heidän egoaan jalustalle. Kuitenkin heillä on vain parempi yhteys tietoisuuteen, missä kaikki on jo olemassa.
 
Olen aiemmin puhunut aivoista, sydämestä ja käpyrauhasesta sekä niiden yhteistyöstä. Aivot ovat vain synaptinen tietokone, joka ei luo mitään. Aivot vain prosessoivat sisään tullutta tietoa ja varastoivat sitä. Sydän on ihmisen keskeinen tunne-elin, jossa on yli 40 000 solua, jotka toimivat kuten aivosolutkin. Sydän toimii tiiviissä yhteistyössä aivojen kanssa. Sydän on rakkauden symboli ja on aina ollut.
 
Käpyrauhanen on pieni elin aivojen sisällä ja se on yhteydessä tietoisuuteen. Se on kuin tietokoneen nettiyhteys, jolla on yhteys kaikkeen tietoon (Raamatussa mainittuun Pyhään henkeen). Yhteyden saaminen on erilainen tapahtuma jokaiselle ihmiselle. Jokaiselle se tulee, kun ihminen on siihen valmis. Kaikki sen tulevat saamaan. Nykytiede yrittää rakentaa roboteille tietoisuuden eli pyrkii saamaan koneälystä henkisen. Voitte nähdä sen mahdottomuuden.
 
Yhteyden luomiseksi on ensin pysähdyttävä. Pysähdyksen aiheuttaa usein henkilökohtainen mullistava tapahtuma. Seuraavaksi tapahtuu egoajattelun ylivallan poistuminen (meditaatio on hyvä ja koeteltu vaikutuskeino tässä kohtaa). Ihminen siirtyy rakkauden tilaan, jossa ei ole tuomitsemista, eikä vihaa. Silloin alkaa sen näkeminen, että olemme kaikki yhtä ja osa Jumalaa. Tässä näkymässä kukin on omalla paikallaan ja omalla polullaan.
 
Affirmaatio
 
Sano tämä affirmaatio ääneen joka päivä. Ei haittaa, vaikka teet sen monta kertaa päivässä:
 
Hyväksyn ja vastaanotan Jumalan täydellisen rakkauden.
Olen suunnattomasti rakastettu.
Olen terve, nuorrun ja olen mestari.
Olen osa Jumalaa ja olen ikuinen.
Rakas henki; olen kiitollinen.
 
D.D 6.9.2020