Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Oppituntimme aineellisessa maailmassa

 

Ihmisen maatason kokemus kaksinaisuudessa on kunnioitettu oppimisprosessi, jonka kautta monet jumalaisen älykkyyden olennot kulkevat. Ennen kuin ihminen voi päästä moniulotteisiin, rinnakkaisiin todellisuusjärjestelmiin, hänen on opittava hallitsemaan optimaalisesti ja vastuullisesti ajatusluomisen energia.

 

Olemme maayliopistossa tämän tarkoituksen vuoksi. Meidän on nähtävä omakohtaisesti fyysisen materialisoinnin kautta ajatustemme ja tunteidemme konkreettiset tulokset.

 

Maayliopisto on kaksinaisuus-koulutusjärjestelmä, jota kutsutaan fyysiseksi todellisuudeksi.

 

Ne havaintosuodattimet, jotka estävät moniulotteisuutemme, ovat hyödyllisiä salliessaan meidän kohdata maatason kokemukset ja kasvaa niiden kautta. Kun kasvu saavuttaa tietyn kehittyneen valomäärän, pääsemme laajempaan moniulotteiseen havaintotapaan. Joka yö prosessoimme syvässä unitilasssa päiväkokemuksiamme. Tässä unitilassa korkeampi minämme tutkii hyvin tarkkaan niitä kokemuksa, joita ilmennämme elämäämme. Luomme kokemuksia, jotka antavat meille suurimman kasvun.

 

Elämämme maan päällä on suuren suunnitelman mukainen ja sillä on merkittävä tarkoitus. Se ei kuitenkaan aina ole helppo. Myös ne elämät, joita pidämme vajavaisina, antavat valtavan oppimis- ja kasvupotentiaalin. Keskeinen totuus on se, että kaikki sielut inkarnoituvat vapaan tahdon kaksinaisuustasolle ja luovat omat olosuhteensa ja kokemuksensa maaulottuvuuksissa.

 

Olemme täällä oppimassa vastuullista luomista. Monet meistä hyväksyvät tämän. On paljon vaikeampaa uskoa, että luomme itse päivittäiset elämäntilanteemme ja erityisesti epämiellyttävät tapahtumat. Kokemamme päivittäiset tapahtumat määräytyvät uskomuksiemme ja asenteidemme mukaisesti sekä niiden odotuksien mukaisesti, joita kummatkin muodostavat ja projisoivat.

 

Sekä positiiviset että negatiiviset asenteet (olivat ne tietoisia tai ei) ilmentyvät todellisuuteemme.

 

Jos projisoimme puutementaliteettia, me luomme puutetta. Jos vellomme huolessa ja pelossa, vedämme niitä puoleemme. Uskomuksemme ja niistä projisoidut ajatukset on ohjattava tietoisesti tuottavalla asenteella. Se vaatii ponnistelua. Jokaisen elämän ja jokaisen sielun matkan suuri oppitunti on oppia, miten ohjataan ajatuksia tarkoitukselliseen positiiviseen suuntaan.

 

Olemme täällä oppimassa vastuullista luomista ja se on suuri totuus!

 

20.8.2017 D.D