Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Oman henkisyyden löytäminen

 

Suunnitelma ihmisen taustalla

 

Miksi? Mistä etsiä? Milloin etsiä? Miten etsiä?

 

Kaikki me kuljemme omaa ainutlaatuista polkuamme. Olemme joka hetki oikeassa paikassa omalla polullamme. Voi olla niinkin, että tämän luettuasi et halua olla tekemisissä tämän henkisen energian kanssa. Kuitenkin sanon, että olet täydellisen tervetullut takaisin verhon toiselle puolen samalla tavalla kuin muutkin perheenjäsenet.

 

Kaikki elementaalit, näkyvät ja näkymättömät, tietävät kuka sinä olet. Kulkiessasi metsässä elementaalit tunnistavat sinut, kasvit tunnistavat ja kalliot tunnistavat. Olet osa jumalaa – alkulähdettä – olet enkelitodellisuus, olet maapallon luova voima ja ne tunnistavat sinut eri tavalla kuin näet itse itsesi. Et tunnista sitä, kuka todella olet. Et tunnista omaa mahtavuuttasi.

 

Tämä on suunnitelma rakas ihminen. Suunnitelma, joka haastaa sinut vapaalla valinnalla löytämään itse vastaukset. Tehtävä, kun istut tuolissasi, on herätä siinä määrin henkisesti, että voit poistaa verhon, joka erottaa sinut Jumalasta. Sitä verhoa kutsutaan kaksinaisuudeksi ja ihmisen vapaa tahto on valmiina poistamaan ­tämän näkymättömän ja kuvitteellisen verhon. Se on näkymätön niin monille, mutta se on osa henkistä heräämistä. Verhon avauduttua paljastuu elämän salaisuudet ja se, miksi olet täällä.

 

Puhun nyt vanhoille sieluille. Tämän lukija ei ole ensikertalainen. Kaikki te olette olleet täällä aiemminkin. On niitä, jotka ovat olleet shamaaneja, parantajia ja läpikäyneet mysteerikouluja. Kaikki tämä on tallessa akaasisessa tiedostossa DNA:ssanne.

 

Maapallollamme on nyt monia, jotka ovat heräämässä. Olkaa tietoisia tästä. He tietävät jollain tasolla, että he ovat henkisiä olentoja. Mutta he tulevat tänne (maapallolle) vailla tietoisuutta asioista, joista nyt puhumme. Ihmiskunta herää eri tavoilla eri aikoina.

 

Joka kerta, kun tulemme maapallolle, tulemme tutkimaan sitä, avautuvatko esoteeriset asiat meille vai ei. Monet meistä näyttävät nyt syntyneen tälläiseen esoteeriseen tutkimukseen. Aiemmin olemme torjuneet asian ja suunnanneet energiamme arkisiin jokapäiväisiin rutiineihin – elämään unessa.

 

Olemme totuudenetsijöitä....

 

Totuus on suhteellinen polullamme. Sanotaan, että täytyy olla olemassa yksi totuus. Meidän 3D -mielessämme (laatikossa) on olemassa absoluuttisia totuuksia matematiikassa ja tieteissä. Mennessämme 3D:n ulkopuolelle moniulotteisuuteen, erityisesti henkisten asioiden säännöt muuttuvat. 

 

Voitko nähdä monia polkuja yhden Jumalan luo. Kun tulet kuolemassasi verhon toiselle puolelle, voit hämmästyä siitä, että löydät siellä muita, jotka eivät ole kirkkosi jäseniä tai sinun totuutesi osasia. Sen sijaan on olemassa monia totuuksia ja puhtaalla aikomuksella ne kaikki ovat teitä, jotka johtavat Jumalan ja Jumalan perheen luo.

 

On olemassa Ydintotuus ja se on fysiikkaa. Jokaisen atomin ytimessä on energia, joka saa asiat toimimaan ja jos voisit poistaa Jumalan energian, kaikki luhistuisi. Voi sanoa, että se on tila/voima elektroniverhon ja atomin ytimen välillä, joka pitää asiat liikkeessä ja erillään. Sitä ei voi mitata. Se on perusfysiikkaa ja energiana se on Jumalan rakkaus. Se on ydintotuus ja tiedemiehet ovat löytämässä sen. He tulevat kutsumaan sitä jollakin muulla nimellä, mutta sieltä löytyy älykäs voima, joka pitää asiat toiminnassa.

 

Ihminen yhdistyy sydämessään Jumalaan ja tekee löytöjä hänestä. Se on tietoisuus henkilökohtaisesta etsimisestä tietämättä enempää. Se on tahtotila vapaalla valinnalla löytää Jumala sisältä, ei ulkopuolelta. Jokaisen meidän sisältä löytyy perhe. Perhe on intuitiivinen ryhmä, joka muodostaa kokonaisuuden; ykseyden – Jumalan.

 

Siksi totuudeksesi muodostuu se, mitä teet seuratessasi intohimoasi, kun luot ilmennystä elämässäsi. Siinä sinua auttaa tietoisuus ja synkronismi yhdessä kulloisenkin maailmallisen systeemin potentiaalin kanssa. Ne saavat asioita tapahtumaan 3D:ssä.

 

Siirrymme pois 3D:stä ja tulemme osaksi isoa moniulotteista systeemiä. Se on suurenmoista. Se paljastaa Jumalan sisälläsi siinä laajuudessa, että voit tulla omaksi profeetaksesi - omaksi mestariksesi. Se paljastaa jumaluutesi omassa ulkoisessa olemuksessasi. Se voi tuoda esille sen, että olet elänyt aiemmin. Kaiken taustalla systeemi on vakaa, ei outo, vaan viisas ja se huomioi sen, miten kaikki toimii.

 

Se voi iskeä silmille niitä, jotka ovat syventyneet 3D -mytologiaan. Niiden taustalla on ihmisiä, jotka ovat eläneet vähemmän valaistuneina aikoina planeetan matalammassa energiassa.

 

Karman muuttuminen

 

Karma on vanha henkinen prosessi, joka on aina läsnä ollessasi maapallolla. Se on kuvattu yksityiskohtaisesti vanhoissa uskomusjärjestelmissä. Se on energiasysteemi, joka tulee olemaan paikallaan ja toimii itsestään, kuten monet muutkin toiminnot elämän energiassa.

Se on läsnä ja toimii sen mukaan, mitä ihminen tekee.

 

Ihmisyksilöä ei ole määrätty tekemään mitään maapallolla. Ei ole ennalta määrättyä polkua. Sen sijaan useat ovat alistuneet seuraamaan karmista polkuaan yksinkertaisesti siksi, että se on olemassa ja koska he tullessaan maapallolle ovat emotionaalisesti varustautuneet seuraamaan sitä automaattisesti. Meillä on vapaa tahto päättää niin, ettei meillä ole enää vapaata tahtoa. Niin voimakkaita me olemme.

 

Olemme enkeleitä ja voimme luoda mitä tahansa haluammekaan maapallolla luoda.

Pimein pimeys ja loistavin valo ovat molemmat energiapaletillamme. Mitä tahansa haluamme, sen voimme tehdä.

 

Usein ihminen ei valitse esoteerista polkua, vaan seuraa kaavamaisesti olemassaolevaa karmaa. Hän liikkuu menneisyyden energioissa ja ilmiöissä, jotka ovat muiden luomia. Usein ihmiset syntyvät samoille alueille seuraten perheidensä suuntia tehden sitä, mitä heidän vanhempansa tekivät. Jos heidän vanhempansa olivat maanviljelijöitä, hekin ovat maanviljelijöitä. Se on mitä luonnollisin asia heille tehdä ja se on helppo päätös. Se on kuin tie, jota on helppo kulkea ilman kiviä ja se on heidän karmallinen polkunsa.

 

Tämä polku johdattaa heidät usein haasteisiin johtuen siitä, mitä tapahtui aiemmissa elämissä. Elämät kiertävät ympyrää.

 

Uudessa energiassa, johon olemme siirtyneet, voimme siirtää karman sivuun ja korvata sen sinulle ja maapallolle suunnatulla henkisellä uudella energialla. Voit sanoa: ”Haluan luoda oman todellisuuteni ja poistua vanhasta karmastani, jonka kanssa tulin maailmaan” tai ”Luovun karmastani. Olen valmis menneisyyden energian kanssa. Minun ei tarvitse enää kuolla saadakseni aikaan henkistä kasvua.”

 

Tämä on uusi lahja uudessa energiassa. Se sallii sinun siirtyä uudenlaiseen ihmistietoisuuteen, jossa voit valita oman kohtalosi.

 

Mitä seuraavaksi?

 

Se on vaikein osuus tällä polulla – ole kärsivällinen uuden systeemin kanssa. Ihmiset eivät taida sitä kovin hyvin. Tarvitaan kärsivällisyyttä saada aikaan tarvitsemasi valinnat. Jos olet uusi ja alat juuri ymmärtää ja kuulet tämän viestin, ensimmäinen haluamasi asia on tehdä tämä ja nousta ensi askeleet. Haluat tehdä jotain uudella tiedollasi, intohimollasi ja uudella kiinnostuksen kohteella. Haluat tehdä jotain 3D:ssä.

 

Vanhan opetuksen mukaan sinun pitää tehdä jotain fyysistä, että voisit manifestoida jotain henkistä. Se on ollut osa historiaamme ja mytologiaamme, mutta uudessa energiassa se ei toimi enää näin. Pysy kärsivällisenä ja työskentele rakkaudella ongelmasi kanssa. Myötätunto ja rauhallisuus ovat avaimet. Katso jokaista asiaa luojan myötätuntoisin silmin ja tiedä ettet ole koskaan yksin.

 

Alat nähdä oppituntisi ja heräät havaitsemaan, että olet vanha sielu. Kun sinulla on kärsivällisyyttä, alat oppia tutkimaan sitä, mikä on erilaista sisälläsi verrattuna siihen, mitä olet aiemmin ajatellut. Paras tilaisuus siihen on tutkia maapallomme mestareita, sillä he ovat niitä, joiden esimerkkiä kannattaa seurata. Se on tämän ajan uusi työkalu – MESTARUUS.

 

Mestaruus

 

Mestaruus on karman ja vanhan energian välttämistä ja siirtymistä uuteen energiaan pysyen omassa kehossasi. Työkalut siihen ovat maapallon kristalliverkossa. Maapallon muisti muuttuu sopeutuakseen mestaruuteen, jolla on sinun nimesi!

 

Siispä pidä esikuvinasi noita mestareita, jotka kulkivat tällä planeetalla ennen sinua. Mitä heillä oli sellaista, mikä sinulta puuttuu? ....Ei mitään! He kaikki olivat ihmisiä. He syntyivät kuten sinä. Yksi heistä sanoi: "Olen Jumalan poika ja niin olet sinäkin!” Hänen viestinsä tarkoitus oli auttaa sinua ymmärtämään se, että mahtavuus, joka oli hänen sisällään, on myös sinun sisälläsi. Se ei sopinut hyvin hänen kulttuuriinsa ja aikaansa ja siksi hänet tapettiin. Hän näytti, mitä voit mestarina tehdä. Voit muuttaa materiaa, kääntää ikääntymiskelloa DNA:ssasi, voit parantaa parantumattomia ja se kaikki tulee sisältäsi korkeammasta itsestäsi.

 

Mestarienergia on jo sinussa ja ainoa syy, miksi he tulivat tänne, oli näyttää esimerkkiä, jotta voit nähdä sen ja tehdä yhtä hyvin.

 

Vanhojen mestarien paluu

 

On niitä, jotka opettavat, että mestarit palaavat planeetalle jonakin päivänä ja monet maapallon uskonnot väittävät tätä. Toiset katsovat taivaalle ja hokevat, että se on tulossa, se on tulossa... odottaen aikaa, kun mestarit tulevat takaisin pelastamaan meidät. He pinnistävät toivonsa ja halunsa siihen laulaen ja pitäen jumalapalveluksia. Ihmiset, jotka tekevät niin, eivät näe todellisuutta siitä, mitä on tapahtunut. Sillä kaikki mestarit ovat palanneet ja ovat täällä.

 

Missä tahansa olet, he ovat täällä. He ovat osa uutta magneettiverkkorakennetta ja ovat läsnä henkisesti, eivät kehossa. He ovat täällä auttamassa sinua - jos niin tahdot - luomaan parantamista, ilmentämistä ja ratkaisuja kehossasi. 

 

Pimeys juoksee valoa pakoon, kun avaat oven ja päästät valon sisään.

 

11.11.2018 D.D.