Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Muinainen inkarnaatio ja sen opetus

 

Tänä päivänä monelle ihmiselle aktivoituu muistikuvia menneistä inkarnaatioista Maapallolla. Nämä voivat olla lähellä nykyistä aikaamme tai hyvin kaukaisia kokemuksia. Näissä kokemuksissa esiintyy myös usein sellaiset maapallolta kadonneet mantereet kuin Atlantis ja Lemuria. Seuraavassa eräs tällainen yhteyshenkilömme kokemus, joka liittyy kadonneeseen muinaiseen Lemurian mantereeseen:

Inkarnoiduin ensimmäisen kerran maapallolle nykyisellä Hawajin alueella Mauin saarella.

Äiti oli kaunis, vaalea ja pitkä nainen, jonka sielukoti oli plejadeilta. Isäni oli lemurialainen kalastaja. Miehet olivat tuolloin kotisaarellamme varsin usein kalastajia ja he laittoivat myös ruoan sekä rakensivat talot, veneet, työkalut ja suojelivat perheitään. Naiset synnyttivät ja kasvattivat lapset sekä hoitivat kodin ja toimivat opettajina. Vanhempina isoäiteinä naiset toimivat yleensä shamaaneina.

Tuolloin ihmiskunta sai olemukseensa kvanttisen kromosomiparin eli ns. jumalkromosomiparin. Tämä yhteys liittää ihmisen plejadeihin. Tässä on varsinainen ihmiskunnan alku /syntymä ja sitä oli edeltänyt monivaiheinen evoluutioprosessi.

Äidin antama henkinen opetus, joka annettiin 7 – 13 vuotiaille lapsille saarellamme oli seuraavanlainen:

Hän piirsi rantahiekkaan ympyrän, joka oli yleensä n. 8 metriä halkaisijaltaan. Opetettavat lapset istuivat kehän ulkopuolella, kuten myös opettaja, joka käveli kehän ympäri opettaen kutakin lasta erikseen tarvittaessa.

Ylhäältä katsottuna maahan piirretyn kehän sisälle oli piirretty pyöreä keskiö (napa) ja siitä lähti viisi ”pinnaa” kehälle muodostaen ikäänkuin ”vankkurin pyörän”.

Mitä tuo kuvio esitti?

Ulkokehä esitti elämää, joka jatkuu ja on siten esitetty ympyränä.

Sisäkehä on kaiken alkulähde.

Viisi pinnaa esittävät alkulähteen ja fyysisen elämän välistä suhdetta.

  1. Ensimmäinen pinna on ns. meno–paluu -pinna alkulähteen ja kehän ”maanpäällisen” elämän välillä kuvaten inkarnoitumista alkulähteen ja fyysisen elämän välillä. Ihmisestä on koko ajan osa alkulähteessä (korkeampi minä) ja toinen osa taas on maan päällä kaksinaisuudessa.
  2. Toinen pinna on tähtisuunnistus-pinna ja se kuvaa astrologiaa. Tähdet määrittävät pitkälti kokemussisältömme suuntaviivat maanpäällisessä elämässä.
  3. Kolmas pinna on lapsen elämä ja se kuvaa vilpitöntä, arvostelematonta ja avointa suhtautumista toisiin ihmisiin ja koko luomakuntaan (kaikki olemme osa luomakuntaa). Se kuvaa myös hetkessä elämistä.
  4. Neljäs pinna on ihmis-jumala ja se kuvaa sitä, että olemme fyysisessä asussa ja kaksinaisuudessa eläviä alkulähteen osia. Jumala asuu meissä kaikissa.
  5. Viides pinna on peili. Meidän tulee nähdä jumala itsessämme ja kaikissa muissa ihmisissä sekä koko luomakunnassa.

Pinnojen välissä olevaa aluetta opetettiin vanhemmille yli 13 vuotiaille naisille ja miehille erikseen.

Siitä myöhemmin.

9.1.2018 D.D.