Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lohdullinen viesti

 

Sain ottaa Pyhältä Hengeltä vastaan seuraavat sanat ystävälleni. Nämä sanat voivat antaa lohtua ja rauhaa meille kaikille.

 

Rakas Ystävä.

Älä yritä jaksaa omin voimin. Älä yritä pärjätä pelkän oman voimasi varassa. Minä olen täällä. Pyydä minua apuun ja minä autan.

Hellitä. Rentoudu. Antaudu minun voimani kannateltavaksi.

Voit kuvitella ottavasi huolenaiheesi käteesi kuin pallon, ja sitten voit heittää sen minulle. Sano perään vain: ”Pyhä Henki, ota koppi!” Minä otan huolesi vastaan. Minä otan vastaan kaikki murheesi, päässäsi pyörivät ajatukset, pelot, surut, häpeän ja vihan. Anna ne minulle. Minä kannan ne puolestasi. Minä ratkaisen asiat puolestasi. Minä otan vastuun. Sinun ei enää tarvitse olla yksin. Minä autan.

Mielessäsi pyörivä huoli ei ole enää sinun vastuullasi. Se ei enää ole sinun ongelmasi. Minä tiedän, miten asioiden on paras mennä. Siksi minä olen oikea taho ratkaisemaan kaikki murheesi.

Kaikki menee aivan täydellisesti. Sinun ei tarvitse ikinä pelätä, että mitään väärää tapahtuisi. Ainoastaan omat ajatuksesi siitä, mitä pitäisi tapahtua ja miten asioiden pitäisi mennä, voivat saada elämän tapahtumat tuntumaan vääriltä. Ne eivät ole vääriä. Luota siihen, että kaikki menee juuri niin kuin pitääkin. Käsikirjoitus on jo valmis. Tarina tulee menemään niin, että sinä pääset Kotiin. Et voi tehdä tai sanoa mitään, mikä muuttaisi tämän lopputuloksen. Sinä tulet pääsemään Kotiin, takaisin Jumalan yhteyteen. Jokainen elävä, tietoinen olento pääsee Taivaaseen, josta oikeasti kukaan ei ole minnekään koskaan lähtenytkään.

Sinä et ehkä usko sitä, mitä seuraavaksi sanon, joten otetaan tämä vain pienenä hauskana ajatusleikkinä. Mitä jos kerron sinulle, että sinä et elä elämääsi, vaan elämä elää sinua? Sinä et ole se, joka tekee. Sinä et koskaan ole ollut oman elämäsi tekijä. Elämä tapahtuu kauttasi. Elämä elää kauttasi.

Ajattele, millaista olisi, jos uskoisit tämän ja alkaisit elää tämän tiedostaen! Voisit rentoutua täysin. Voisit antautua täysin. Voisit luottaa täysin.

Sillä tämä on totta. Yhtä vähän kuin sydämesi sykkii sinun tahtosi voimalla tai veri kiertää kehossasi omien pinnistelyjesi tuloksena, yhtä vähän muukaan elämäsi on oman tahtosi varassa. Eikö ole ihana uutinen! Et voikaan tehdä mitään väärin!

Joten hellitä jo rakas lapseni. Anna käsiesi valahtaa, henkäise syvään ja hymyile. Eihän tässä ollutkaan mitään hätää!

 

- Marja Ikivalo