Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vanhan sielun tunnusmerkit

 

Ihmisiä on jo kauan aikaa hämmentäneet kysymykset, kuka minä olen, mistä minä olen tullut, miksi ja mihin olen menossa?

Osa ihmisistä ajattelee, että on vain yksi elämä, jota seuraa kuolema ja maatuminen. Tai, kuten meitä on opetettu: ”Elä nuhteeton elämä (yksi elämä) ja kuoleman jälkeen tulevassa viimeisessä tuomiossa saat palkinnoksi ikuisen elämän taivaassa” tai ”jos teet paljon syntiä, saat ikuisen kadotuksen”. Tämä on myös länsimaisen kirkon kanta.

Entäpä, jos tuo kaikki on virheellistä ajattelua.

Raamattu, koraani ja kaikki henkiset kirjalliset aineistot ovat ihmisten kirjoittamia.

Mestari Jeesus ei kirjoittanut mitään. Profeetat, aikalaiset ja apostolit kylläkin. Siitä koottiin Raamattu, jonka koostumusta kirkolliskokoukset mukauttivat oman versionsa kirkon oman vallan vahvistamiseksi. Raamatun teksteistä poistettiin mm. oppi jälleensyntymisestä harhaoppina Konstantinopolissa vuonna 553. Vieläkin sitä löytyy Raamatusta pieninä annoksina.

Ihmiset ovat tehneet Jumalasta alkulähteestä, ihmisen kaltaisen olennon ja tuomitsevan, vihaavan, ankaran Isän, joka lähetti poikansa kuolemaan, että jotkut ihmiset pelastuisivat.

Jumala alkulähde, joka on kaiken luonut, on paljon enemmän kuin mitä me ihmiset voimme kuvitella.

Jumala alkulähde asuu meissä jokaisessa. Olemme luojia!

Jumala on suuri, Jumala on hyvä, Jumala on myötätuntoinen, Jumala on rakkaus.

Oikeasti mestari Jeesus oli rakkauden lähettiläs ja hänen sanomansa on puettavissa viiteen ohjeeseen:

  • Älä vihastu
  • Puhu aina totta
  • Älä vanno
  • Auta lähimmäistäsi
  • Rakasta lähimmäistäsi kuin itseäsi

Kuka näitä ohjeita noudattaa?

Idän ja Egyptin faaraoiden ajan uskonnot sisältävät jälleensyntymisen tosiasiana. Tämä on myös teosofian (jumalviisauden) ja teosofisen Ruusu Ristin ehdoton kanta.

Maapallomme on tällä hetkellä ainut linnunratamme vapaan valinnan planeetta. Planeetta, jossa ihminen voi tehdä haluamansa valinnan, joko huonon tai hyvän. On kysymys valosta ja pimeydestä. Tämän maapallon evoluutiossa olemme neljä kertaa tuhonneet täällä olleen elämän. Viides kerta oli tulossa vuosituhannen vaihteessa. Inkojen ja erityisesti Mayojen kalenteri sekä Nostradamuksen ennustukset ennustivat maapallomme elämän tuhoutumisen.

21.12.2012 oli kuitenkin käännekohta, jolloin valon määrä ylitti pimeyden määrän. Koko ihmiskunnan historian ajan tapahtunut tappaminen, viha, ahneus ja ihmisten tuomitseminen muuttuvat. Tapahtumien syklisyys avautuu spiraaliksi. Pimeys taistelee kaikella, millä se pystyy vanhan energian säilyttämiseksi ja se tekee sitä hyvin – se näkyy kaikkialla.

Pimeys tulee häviämään.

Mistä tiedän – se on tapahtunut aiemmin muilla planeetoilla. Emme ole yksin.

Tämä aika on erityisen tärkeä vanhoille sieluille, siksi olemme tulleet tänne:

Olemme täällä nyt, koska meillä on eniten kokemusta. Tarkoitan niitä, jotka ovat eläneet tällä planeetalla kerta toisensa jälkeen maapallon energiassa.

Välillämme on valtavaa vaihtelua siinä, kuinka pitkän ajan olemme olleet tällä planeetalla. Ajatelkaa, mitä olemme kokeneet – eri kulttuureita, joissa olemme olleet, taisteluja joita olemme käyneet ja syitä miksi tulimme.

Elämä on sielun kokemus maan päällä. Mitä ajattelette sielusta, joka tulee kolmeksi kuukaudeksi ja lähtee. Saattaisitte ajatella, että siinä on jotain vikaa ja että se on menetetyn lapsen tragedia. Todellisuudessa se tehdään ennakkosopimuksella vanhempien sielun kanssa.

Näin on, jotta jokin opetus voidaan suorittaa. Vanhemmille annetaan tilaisuus tulla henkisiksi surunsa avulla. Usein tämän elämänkokemuksen antaa vain vanha sielu.

Entä tuleminen maapallolle elääkseen vain 19 vuotiaaksi ja silloin elämän lopettaa luoti taistelukentällä. Saattaisitte sanoa. Mitä hyötyä siitä on kenellekään? Se on elämän hukkaamista! Haluan sanoa sinulle, että joka hengenveto minkä otat tällä planeetalla, on merkityksellinen, kaunis ja se lasketaan ja tallennetaan. Joidenkin meistä täytyy olla taistelukentällä niitä, jotka kaatuivat ja toisten oli oltava voittajina. Se on kokemus ja sitä kaikkea vanha sielu tarvitsee tällä hetkellä.

Mitä hyötyä siitä on?

Kenties muistaisimme sen riittävästi, että meillä olisi jonain päivänä voimaa sanoa: Ei tule enää taistelukenttiä. Viisautemme oivaltaisi, ettei sillä ole merkitystä, olemmeko voittajia vai häviäjiä, sillä ne kumpikin edustavat sopimattoman matalaa energiaa tulevalle maapallolle. Sota ei ole hyväksyttävää! Vain vanha sielu tietää tämän kokemuksen kautta.

Annan nyt teille vanhan sielun ominaisuuksia ja pyydän teitä havainnoimaan itseänne. Ovatko nämä teidän ominaisuuksianne?

 

Ensimmäinen ominaisuus

 

Ensimmäinen syy tietää olevanne vanha sielu on, että olette täällä. Vanhat sielut ovat uteliaita! Vanha sielu, tunnistat, miksi olet täällä ja jollain tasolla haluat enemmän. Olet informaatiosieni, koska informaatio alkaa kuulostaa aikakauden totuudelta.

 

Toinen ominaisuus

 

Joillakin teistä alkaa olla syvällisiä muistamiskokemuksia. Olette kutsuneet niitä dejá vuksi.

Sinulla on muistamisen tunne, vaikket voi muistaa, tapahtuiko se vai ei. Kenties kohtaatte jonkun ihmisen, joka on ystävällinen ja tuntuu erittäin tutulta, kuin perheenjäseneltä – et kuitenkaan ole koskaan tavannut häntä. Jotenkin oivallat, että olet tekemisissä akaasisen perheen kanssa.

Alat muistaa asioita – energian mitä kutsutaan akaasiseksi heräämiseksi. Monet teistä johdatetaan tilanteisiin, jotka tuntuvat tutuilta ja näette kasvoja, jotka luulette tuntevanne, kuitenkin se tapahtuu ensi kerran tässä elämässä. Tapaatte perhettä.

 

Kolmas ominaisuus

 

Olet nainen, jolla ei ole lapsia ja olet päättänyt, ettei sinulle tulekaan. Kuitenkin tiedät alitajuisesti, millaista on olla äiti. Olet ollut täällä riittävän usein, että akaasiasi soi syvämietteisenä äitinä olemista. Sama pätee miehiin.

Mies, joka on luonteeltaan lempeä ja joka ei koskaan satuttaisi toista ihmistä, voi intuitiivisesti tietää, että hän on ollut soturi. Hän tuntee tai näkee unta, miltä tuntuu ottaa henki. Tunnet sen ja tiedät, että olet osallistunut halpamaisiin tekoihin. Se soi akaasiassasi ja se on osa solurakennettasi. Niin lempeä tai kunnioitettava saatat olla tällä kertaa, tiedät, että sisälläsi on soturi.

Naiset tekin tiedätte, että teillä on soturi sisällänne, voitte tuntea sen. Olette osallistuneet taistelukentille ja tiedätte sen. Tiedätte, millaista on selviytyä taistelukentällä tai olla selviytymättä. Historiaan sisältyy niin paljon voitettuja ja hävittyjä taisteluita, että se merkitsee, että me kaikki tässä huoneessa olemme osallistuneet täysillä moniin niistä. Joskus kuolimme Jumalamme vuoksi joskus -ei minkään vuoksi, mutta meillä kaikilla on kokemuksia, miltä tuntuu tulla ja lähteä nopeasti ja kuolla dramaattisesti.

Miehet ja naiset, kannamme tuota menneisyyden energiaa. Vanhassa energiassa monet meistä ovat päättäneet tehdä sen uudestaan ja sotamiesten ja naisten perheitä syntyy. Uudessa energiassa, jossa nyt olemme, tunnemme, että olemme valmiit tuon kokemuksen osalta. Olemme siirtyneet selviytymismoodista viisausmoodiin.

 

Neljäs ominaisuus

 

On monia merkkejä vanhana sieluna olemisesta. Osa niistä piiloutuu. Tunnetteko, että teillä on ikävuotenne ylittävää viisautta? Vastaus on kyllä. Tässä on salaisuus, mitä kannat ja tämä on salaisuus, mitä kannat, ja se on yhteistä tämän ryhmän kanssa. Viisautemme tulee kokemuksien kautta. Olemme maksaneet siitä rakkaat ystävät. Olemme vanhoja sieluja.

 

Viides ominaisuus

 

On yksi asia, minkä menneisyyden akaasia luo persoonallisuuteemme. Eläminen uudestaan ja uudestaan vanhassa energiassa aiheuttaa itsearvostusongelmia. Olemme puskeneet aina vanhaa energiaa vastaan emmekä ole pärjänneet hyvin. Vanha energia on ollut aina ohjaksissa ja meidän oli piilouduttava tai taisteltava sitä vastaan. Monet meistä kuolivat sen vuoksi. Meillä on täydellinen itsearvostuksen puute. Saatamme olla itsevarmoja ulospäin, saatamme olla vahvoja muille, mutta kun olemme yksin, mietimme, kuka olemme, selviydymmekö, olemmeko oikeassa. Tämä on vanha sielu.

Tilanne on ollut sama koko historian ajan – kunnes nyt.

Nyt olemme tällä planeetalla aikana, jota muinaisihmiset ennustivat.

Energia on viimeinkin puolellamme.

Planeetan energia muuttuu. Tietoisuuden valo-pimeätasapaino muuttuu suuresti. Kun opimme, kuka olemme, miksi olemme täällä ja miksi tunnemme niin, kuin tunnemme, kaikessa alkaa olla tolkkua. Ei ole mitään parempaa kuin totuuden löytäminen, sillä se selvittää menneisyyden. Totuuden löytäminen menneisyydestä laittaa tulevaisuuden perspektiiviin ja alamme saada ansaitsemamme itsearvostuksen.

Pimeyden ja vanhan energian taistelu on näkyvissä kaikkialla. Matala tietoisuus = pimeys taistelee henkitoreissaan, kunnes se poistuu.

 

Kuudes ominaisuus

 

Tarkoituksen löytäminen.

Vanhoilla sieluilla on niin paljon entistä kokemusta ja historiaa, että monet katsovat ympärille sanoen; Mikä täällä olemisen tarkoitus on?

Usein he etsivät toisia kertomaan, mikä se on. Tämä johtuu siitä, että energia on erilaista kuin ennen. He tuntevat tyytymättömyyttä siinä, mitä he tekevät. Teenkö oikein? Onko jotain, mitä minun pitäisi tehdä paremmin?

Vanha sielu, kun alat muuttua vanhoista tavoista, voimasi alkaa todella näkyä. Olet tullut mukanasi niin paljon kokemusta, jota alat vetää akaasiastasi. Et ehkä tiedä tekeväsi sitä, mutta todella vedät. Intuitiosta tulee parempi ja alat saada neuvoja omaan elämääsi. Saat synkronismia siinä, minne mennä ja mitä tehdä ja tämä kaikki perustuu siihen, että olet vanha sielu tänä päivänä.

Nuoret sielut, jotka vasta tulevat planeetalle, katselevat ympärilleen ja opettelevat miten kaikki toimii. He vain yrittävät selviytyä. Heillä ei vielä ole niitä kokemustyökaluja, joita teillä on. Heillä tulee olemaan, mutta he vasta selvittävät niitä.

Vanhoilla sieluilla on muistamisen viisautta. Alatte ratkaista ihmiskunnan ongelmia. Kuitenkaan sillä ei ole merkitystä, mitä teemme.  Työmme ei ole yhtä tärkeää kuin läsnäolomme. Tämä käsitys on erilainen siitä, mitä vanhempamme kertoivat meille.

Kuunnelkaa, sillä ei ole merkitystä, mitä teemme! Valomme auttaa tätä planeettaa. Pelkkä istuminen täällä nyt auttaa tätä planeettaa. Olemalla täällä kokeneena sieluna, laitamme kokemuksemme viisauden tämän planeetan verkkoihin – elämiemme kypsän energian. Tätä teemme tällä hetkellä.

Rentoutukaa ja olkaa. Tietäkää, että olemme täällä tarkoituksesta. Antakaa synkronismin työntää teidät seuraavalle alueelle, mikä on suotuisa ja kaunis teille, jos sallitte sen olla.

Olemme käyneet läpi niin monta elämää, joissa olemme kärsineet ja odotamme kärsivämme täällä taas. Vanhemmat, toisitteko lapsenne tähän maailmaan sillä tarkoituksella, että he voisivat kärsiä kanssanne? Ei siinä ole mitään järkeä. Siinä ei ole henkistä maalaisjärkeä.

Meidän täytyy alkaa käyttää Hengen älykkyyttä, joka kysyisi:

Mitä tekisin, jos olisin rakastava ja hyväntahtoinen Jumala? Sitten jollakin tasolla ääni sisälläni sanoo. SINÄ OLET! Olet osa koko luomakuntaa.

 

Seitsemäs ominaisuus

 

Lopuksi numero seitsemän. Ette ehkä koskaan ajattelisi sitä. Rakkaat ystävät, teillä on jotain, minkä tunnette syvästi ja se on ilmiselvää. Luulette kaikilla olevan sen. Heillä ei ole. Vanhalla sielulla on tässä energiassa kyky tuntea syvästi Jumalan rakkaus ja toisilla ei ole. Tämä vaatii kypsyyttä! Vaatii elämien kokemusta ymmärtää luojan hyväntahtoisuus, miltä se tuntuu ja mitä se merkitsee. Tästä syystä on erittäin vaikeaa saada nuori sielu uhrina olemisesta Jumalan rakkauden tuntemiseen. Hänellä ei ole aavistustakaan, miltä se tuntuu! Teillä on! He eivät tunnista sitä tunnetta, he tulevat tunnistamaan, mutta se vaatii kokemusta.

Jos olet vanha sielu, tunnet sen. Olette niitä, jotka muuttavat planeettaa.

Muutat planeettaa läsnäolollasi täällä, valotyöntekijä. Kristalliverkko imee sisältämääsi valoa, minkä olet ansainnut ja tuonut meille kaikille. Tämä on syvällinen järjestelmä ja planeetan uuden energian täytyy kokea vanhat sielut ja niiden viisaus voidakseen vaikuttaa niihin, joita syntyy tulevaisuudessa. Tämä järjestelmä on esoteerinen, vaikea kuvailla ja syvällinen. Ajatelkaa sitä. Elämällä täällä tänään täytätte verkkoja tiedolla ja viisaudella tulevia sukupolvia varten.

Miten luulette, että ihmiskunta koskaan kypsyy ja kehittyy ilman tätä tietoa? Vastaus on, ettei se voi tehdä sitä, ellei tule muutosta ja tämän muutoksen katalyytti on vanhan sielun akaasiakokemus. Olette niitä, jotka laittavat sen suoraan planeetan verkkoihin vain olemalla täällä ja ymmärtämällä tämän. Tämä aikakapselin avautuminen luo hitaasti ylös nousseen planeetan.

Kylvätte tulevaisuuden siemeniä vain olemalla tässä huoneessa ja antamalla kertoa tämän.

Haluan teidän ajattelevan näitä asioita, jos voitte ja haluatte. Haluan teidän esittävän kysymyksen: Onko mahdollista, että olen enemmän kuin ajattelen olevani? Onko mahdollista, että Jumala tuntee minut, kun istun tässä kaikkien maallisten ongelmieni ja turhautumiseni kanssa? Välittääkö Jumala kaikista niistä asioista, joita minun täytyy tehdä tai lapsista, jotka minun täytyy kasvattaa? Välittääkö Jumala sukulaisista, joita minun täytyy miellyttää tai pomosta töissä? Onko mahdollista, että Jumala rakastaa minua kaikessa tässä?

Vastaus on Kyllä, Kyllä, Kyllä ja Kyllä!

Niin tärkeä olet vanha sielu. Onneksi olkoon. Tämä on täällä olemisesi tarkoitus – vain elää ja tietää, että sinua rakastetaan.

 

D.D

Hyvin samankaltaista henkistä tietoa kuin tässä kanavoinnissa on välitetty myös seuraavassa Kryon-kanavoinnissa:

Kryon 29.3.15: Vanhan sielun määritelmä