Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vähän lisää fysiikkaa - "pimeä energia"

 

Tiedeyhteisömme on laajasti sitä mieltä, että tämän maailmankaikkeutemme alku tapahtui alkuräjähdyksessä. Mitään sellaista ei ole ollut. Siinä ei ole mitään järkeä, että räjähdys tapahtuisi yhdessä luomisen pisteessä, eikä sen jälkeen hajaantuisi tasaisesti. Päinvastoin, avaruus on täynnä kasautumia. Katselemme avaruutta yksisilmäisesti, emme stereoskooppisesti. Kun saamme teleskooppimme toiselle planeetalle ja synkronoimme sen maapallolla olevan teleskoopin kanssa, saamme kolmiulotteisen kuvan, josta näemme ”pimeyden valtatiet” tähtiaineskasautumien välissä. Ne antavat maailmankaikkeudelle suuntasymmetrian.

 

Tiedeyhteisömme tutkii ja pitää totena vain aisteillamme todetut toistettavat ilmiöt. Kaikki muu on ”huuhaata”.

 

Toisaalta gravitaatio, magnetismi ja jopa valo ovat nykytieteellemme vaikeasti selvitettäviä. Miksi? Koska nykytiede perustaa tutkimuksensa aineeseen ja sen käyttäytymiseen. Valo on kvanttista, kuten gravitaatio ja magnetismi.

 

Valon nopeutta pidetään nopeuden maksimina ja valon kulkua suoraviivaisena. Sanotaan, että valo on tullut tuosta suunnasta 10 miljardia vuotta. Ensinnäkin valon nopeus vaihtelee, avaruudessa oleva pöly ja magneettikentät taittavat valoa. Valo on myös osin ainetta (fotoni). Valon nopeus on suhteellista, kuten on myös aika.

 

Energian siirtymisen nopeus on suunnattomasti suurempi kuin aineen siirtymisen nopeus. Nopein kala (tonnikala) kulkee 75 km/h, mutta tsunamissa hyökyaallon etenemisnopeus on yli 1000 km/h. Kala edustaa ainetta aineessa, kun taas hyökyaallon etenemisessä pääosin vain energia siirtyy (vesi ei liiku sanottavasti).

 

Kaikki universumissa näyttää pyörivän ja fysiikan lakien mukaan joidenkin pyörivien hiukkasten pitäisi olla suorassa kulmassa pyörimisliikkeeseen nähden ja joidenkin pystysuorassa pyörimisliikettä vastaan. Näin normaalifysiikassa. Tarkkailkaa niitä, jotka eivät ole kumpaakaan. Ne järjestäytyvät em. suuntasymmetrian mukaan. Tarkoitan nyt suihkuavia valkoisia tai mustia aukkoja ja muita maailmankaikkeuden ilmiöitä, jotka näyttävät työntävän ulospäin suunnattoman energiavirran.

 

Tähtitieteilijämme katsovat maailmankaikkeutta mitaten siellä olevaa kokonaisenergiaa. He toteavat turhautuneina, että ainetta ja valoa on paljon vähemmän kuin mitattua energiaa. Kysyttäessä miksi näin, he vetoavat sellaisiin asioihin, kuten ”pimeän aineen ja pimeän energian” olemassaolo.

 

Pimeä energia...

 

Onko kukaan meistä nähnyt puhdasta energiaa? Se on kvanttista (ei ainetta). Kuitenkin jokainen meistä on kokenut puhtaan rakkauden energian... se saa meidät pois tolaltaan... muistelehan.

 

Se on puhtainta ja suurinta energiaa maailmankaikkeudessa ja se on fysiikkaa.

 

Puhtaan energian fysiikka

 

Meidän koko maailmankaikkeutemme täyttää kvanttinen energiakennosto, joka muodostuu dodekaedrimuodossa olevista energiasoluista, joissa on tieteelle näkymättömissä kaikki ns. pimeä energia. Sen perusolemus on valoa - ei kuitenkaan ihmissilmälle näkyvää. Se kulkee kaiken läpi: sinun ja minun sekä kaiken materian. Se on maailmankaikkeuden suurin energia. Energiasolut eivät kosketa toisiaan, kuten eivät hermosolujen synapsitkaan (niin ylhäällä kuin alhaalla).

 

Se, miksi tämä suunnaton energia ei näyttäydy, johtuu siitä, että se on nollabalanssissa. Se on tasapainoitettu (luotu) tilaan, jossa se näyttäytyy tyhjänä. Vasta kun se saatetaan epätasapainoon, sen voima vapautuu. Se ei ole Jumala, vaan se on alkulähteen tietoisuus.

 

Energiasolussa on aukkoja, jotka tasapainottavat solun pienten polariteettien ”epätasapainoa”. Nämä aukot ovat pareittain. Meidän oman galaksimme keskustassa on aukkopari, joista toisen näemme, toista vielä emme. Näiden aukkojen välinen etäisyys määrittää galaksin pyörimissuunnan ja galaksin keskustaa ympäröivän aineen nopeuden. Kyseessä on veto/työntö ilmiö, johon aine reagoi. Kysymyksessä on musta aukko (veto) ja valkoinen aukko (työntö). Tässä on määritelmä myös yhden energiasolun koosta. Energiasolujen koko vaihtelee, se ei ole vakio.

 

Koska energia siirtyy ns. sysäysvaikutuksen välityksellä energiasolusta toiseen, siirtonopeus on ”välitön” 11 miljardia valovuotta hetkessä. Tämä energiakennosto luo kanssaluomisen, synkronismin ja rakkauden mekanismin. Se reagoi fysiikkaan ja se reagoi tietoisuuteen. Tämä on asetettu meitä varten. Me tulemme käyttämään tätä energiaa siirryttyämme korkeampaan värähtelyyn.

 

Maailmankaikkeuden suurin voima on ihmisen tahto ja Rakkaus. Luovuus ja ilo liittyvät tahtoon. Meillä on yhteys tähän energiakennostoon itsen arvostamisen ja tahdon voiman kautta. Nauru rakkauden energiassa on pyhää, se on yhteys verhon taakse siihen enkeliin, joka asuu sisälläsi ja joka kuuluu osana suureen suunnitelmaan.

 

Puhutaanpa avaruusolennoista...

 

Tällä planeetalla ja planeetan ympärillä on olemassa eräs ryhmä, joka on äärimmäisen kiinnostunut meistä. He jopa sieppaavat meitä. Kukaan ei ole vahingoittunut tai kadonnut näissä operaatioissa ja niissä voi tiedostaa hyväntahtoisuuden ilmapiirin. He ovat huomattavasti pidemmällä kehityksessä, ovat aikoja sitten luopuneet sodista ja väkivallasta. He pystyvät myös hyödyntämään kvanttista energiakennostoa. Heidän uteliaisuutensa syy johtuu meistä ihmisistä ja siitä, että meillä kaksinaisuudessa elävillä on sisällämme jumalan osa ja me pystymme kommunikoimaan tämän energiakennoston kanssa. Nämä vierailijat näkevät tämän tosiasian selvästi – me emme.

 

Tämä energiakennosto on heidän voimanlähteensä. He haluavat tietää, mikä tämä tällainen olento on, joka asuu tällä pienellä planeetalla ja ainoastaan tällä planeetalla ja jolla on tuollainen kommunikointikyky ja voima.

 

He eivät uskalla esittäytyä ja kysyä meiltä tästä uskomattomasta inhimillisestä ominaisuudesta, jota vielä emme itse ymmärrä. Siksi he kaappaavat meitä yhden kerrallaan. Meidän ei koskaan tarvitse pelätä näitä olentoja. Ihminen itse päättää näistä kontakteista. Hän ei välttämättä muista persoonatilassaan, että hän itse on antanut luvan tällaiselle yhteydelle, jos ja kun se tapahtuu. Ihmisen tietoinen tahdonvoima voi vaikuttaa myös tapahtumiin. Meissä on tahdonvoimaa, joka on kytketty universaaliin voimanlähteeseen – ja he tietävät sen! Me emme.

 

Tämä ”pimeä energia” - kvanttinen energiakennosto - tulee olemaan uskomattoman suuren voiman lähde. Siitä tulee todellisen fyysisen voiman lähde – voiman, jota voimme käyttää matkustamiseen ja energiaksi. Voiman, jota voimme käyttää elämän ylläpitämiseksi. Planeettamme luonnonvarat energiatuotantoon ovat rajalliset. Missään ei ole puhtaampaa energiaa. Sen tuntevat myös ne valaistuneet, jotka matkaavat kaikkialla kosmoksessa.... he ratsastavat energiakennoston ”nauhoilla”.

 

Tämä energia tulee käyttöömme siinä vaiheessa, kun ihmiskunta oppii elämään sovussa keskenään. Tämä fyysinen energia on rakkaus ja se toimii vain rakkauden harmoniassa.

 

24.1.2019 DD