Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulevaisuuden tiede

 

Fysiikka – kaiken luoja on mestarifyysikko

 

Ihminen ei tiedä sitä, mitä hän ei tiedä.

Meidän tapamme tehdä tiedettä perustuu aiemman tiedon ”päälle” rakentamiseen. Fysiikassa se tarkoittaa Isaac Newtonin painovoima-havaintoihin ja niistä tehtyihin kaavoihin, kuten myös Albert Einsteinin suhteellisuusteorioihin sitoutumista. Kaikki niiden ulkopuolinen havaintomaailma pyritään ”paketoimaan” näiden mallien sisälle. Kaikki tiede perustuu nykyään neljään perusvoimaan; painovoimaan, sähkömagneettiseen voimaan, vahvaan ydinvoimaan ja heikkoon ydinvoimaan. Kaiken yhteen sitovaa kaavaa/ mallia ei ole löydetty kiivaasta etsinnästä huolimatta. Sitä ei löydetä neljän perusvoiman pohjalta, koska ne perustuvat 3D -ja aika-ulottuvuuksiin eli 4D –todellisuuteen, jossa nyt elämme.

Entäpä jos voimia onkin kuusi neljän edellä mainitun voiman lisäksi? Lisäämme äsken mainitun neljän voiman luetteloon heikon ja vahvan kvanttivoiman. Samalla ulottuvuuksien määrä ”räjähtää kvanttikeitoksi” ja moniulotteiseksi fysiikaksi. Näin koko nykytiede, siinä muodossa kun se nyt tunnetaan, tullaan kirjoittamaan uudelleen.

 

Älykäs suunnitelma

 

Eräät fyysikot ja astronomit, jotka ovat tarkastelleet yleistä elämän kehitystä ja universumin evoluutiota, ovat oivaltaneet, ettei se ole voinut tapahtua sattumalta. Matematiikka todistaa musertavasti tämän. Elämää on kaikkialla. Maapallo ei ole maailmankaikkeudessa se ainoa onnellinen ”sattuma”. Tiedemiehet alkavat käsittää tämän enemmän ja enemmän. Universumiimme, galaksiimme, planeettoihin ja kaiken elämän evoluutioon syventymällä saamme oivalluksen, että jo tilastomatematiikan perusteella on oltava suunnitelma – älykäs suunnitelma.

Ne, jotka vierailevat luonamme toisista tähtijärjestelmistä, hymyilevät, sillä he tietävät. Heidän liikkumisensa perustana on meiltä vielä kätkössä oleva fysiikka. Se on myös heidän kyvyssään valaistua. Tämä moniulotteinen fysiikka on heidän todellisuutensa ja henkisyytensä ydin.

Me olemme matkalla siihen, mutta se on vielä meiltä kätkettynä. Pääsemme siihen, kun pääsemme irti ihmisluonnon barbariasta. Silloin lakkaamme heittelemästä kivillä toisiamme, kuten lapset leikkikentällä. Olemme vielä kehityksemme lapsuusasteella – fysiikka alkaa paljastua meille, kun opimme olemaan tappamatta toisiamme ja käyttämästä uutta tietoa aseisiin. 

 

Lyhyen aikavälin kehitys

 

Olemme vielä materialistisen kehityksen alkuvaiheessa, mutta tässä jotain tulevasta uudesta teknologiasta lyhyesti:

– tietokoneemme ja älylaitteemme tulevat yhä nopeammiksi ja pienemmiksi; osin kvanttisiksi, mutta uutena piirteenä tulee elävien biologisten komponenttien liittäminen elektroniikkaan. Tämä tatkoittaa, että biotietokoneet ovat tulevaisuutta. Se mitä pyydätte tietokonetta tekemään tänä päivänä, on naurettavaa verrattuna siihen, mitä pyydätte sitä tekemään 50 vuoden kuluttua. Se merkitsee mikropiirien ja elämän yhdistelmää ja biologista tuotantoa, jota kasvatetaan sirussa.

– lääketiede muuttuu kemiallisesta lääkityksestä fysiikkaan perustuvaan hoitoon. Eleganteimmatkaan ennustukset lääketieteestä eivät vastaa sitä, mitä oikeasti on tulossa. Meillä on tänä päivänä huipputeknologinen lähestymistapa suunniteltuun kemiaan. Koska keho koostuu kemiasta, on järkevää tarkastella tätä kemiaa ja työskennellä sen kanssa. On täysin järkevää havaita sen reagoivan sairauteen ja sitten suunnitella hoitoja lisäkemialla. Se on ehdottoman normaalia, mutta se loppuu hyvin pian.

Alamme ymmärtää ja kehittää uutta lääketieteellistä fysiikkaa. Havaitsemme, että lääkefysiikka puhuu kirjaimellisesti solurakenteelle ja antaa sille ohjeita ilman yhtäkään kemikaalia. Kemiassa on aina jokin reaktio. On aina sivuvaikutus. Hienostuneimmillakin kemiallisilla malleilla – jotka auttavat pahimmissa planeettamme sairauksissa – on sivuvaikutuksia ja osalla niistä se on kuolema.

Alzheimerin tauti on sydäntä särkevä sairaus. Tällä planeetalla on miljoonia ihmisiä, jotka kehittävät tämän sairauden ja heitä ilmestyy koko ajan lisää. Elämme yhä pidempään ja plakkimaisesta materiaalista, joka mutkistaa kirjaimellisesti muistia aivoissamme, tulee tavallisempaa. Se keräytyy aivojemme tiettyihin osiin, peittää ja rajoittaa niitä ja tekee ihmisestä kyvyttömän muistamaan ja lopulta käsittelemään informaatiota lainkaan. Tuloksena on kuolema, hidas kuolema. Ympäristömme aiheuttaa tämän ja se havaitaan lopulta. Pitkäikäisillä muinaisihmisillä ei ollut sitä.

Tämä sairaus tullaan hoitamaan lääkefysiikalla. Tieteemme alkaa havaita, että tällä plakkimaisella aineella on värähtely, jota voidaan vaimentaa äänellä. Ihmisaivoihin lähetetään korkeataajuista ääntä, joka on viritetty tiettyyn taajuuteen ja amplitudiin. Näin ”plakkimaisen aineen ” vaippa heikentyy, hajoaa ja lopulta poistuu kokonaan aivoista. Toimenpiteellä ei ole mitään sivuvaikutuksia. Tämä on tulossa. Alzheimerin tauti tulee poistumaan ihmiskunnasta.

 

D.D.

Hyvin samankaltaista henkistä tietoa kuin tässä kanavoinnissa on välitetty myös seuraavissa Kryon-kanavoinneissa:

Kryon 17.5.14: Seuraavien 500 vuoden fysiikkaa

Kryon 18.7.15: Kaikkein tehokkain suodatin