Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Parantuminen

 

Ihminen on paljon enemmän kuin meidän on annettu ymmärtää.

Olemme luojia sanan varsinaisessa merkityksessä. Olemme osa hyväntahtoista, rakastavaa alkulähdettä.

Kaikki henkiset aineistot / kirjat Raamattu, Koraani jne. ovat ihmisten tekemiä, kanavoituja tekstejä. Ja koska ihmiset ovat ne kirjoittaneet, he ovat asettaneet Jumalalle inhimillisiä ominaisuuksia: viha, kosto, tuomio, synti jne.

Kaikki tämä on virheellistä inhimillistä ajattelua. Me kaikki olemme osa alkulähdettä Jumalaa. Hän on tämän kaiken luonut. Minkä logiikan mukaan Jumala rankaisee itseään?

Kaikki henkisyys, mukaan lukien valaistuminen, tulee ihmisestä itsestään, ei ulkopuolelta, ei taivaasta.

Missä sitten Jumala/ alkulähde ihmisessä sijaitsee? Nykytiede ei siihen osaa vastata. Se ei näy mikroskoopin kuvassa.

Me ihmiset elämme materiassa, olemme materialisteja. Kuitenkin materiaa on vain vajaa 5 % maailmankaikkeudesta.

Jumala on mestarifyysikko.

Einstein kehitti aikoinaan kaavan E=mc², joka todentaa sen, että materia on energiaa. Se on totta, vaikkakaan Einstein ei tiennyt mitään heikosta ja vahvasta kvanttivoimasta. Nykytiede on vasta nyt tehnyt alustavia havaintoja näiden voimien vaikutuksista, vaikka se ei vielä tunnista näitä voimia.

Jokaisen ihmisen ympärillä on kvanttinen energiakenttä, joka on halkaisijaltaan 8 m ja me tunnemme sen toisen ihmisen ollessa sen kentän sisällä. Tällöin olemme yhteisessä energiakentässä (Merkabassa). Tämä kenttä irtautuu ihmisestä hänen kuollessaan.

Alkulähde sijaitsee DNA:ssa sen näkymättömissä olevassa 24:nnessa kvanttiparissa. DNA ei ole pelkästään kemiallinen molekyyli kehossamme. Se on jumaluuden moniulotteinen osa. Se sama molekyyli, jota kutsutaan DNA:ksi, on ympäri galaksia. Se on elämä ja se on tapa, jolla elämä muodostuu kaikkialla. Se on elämän malli ja geometria kaikkialla ja näemme tämän jonain päivänä, kun pystymme tutkimaan muuta elämää, jota löydämme planeettamme ulkopuolelta.

DNA:mme on rampa tässä vanhassa energiassa ja oma vapaa valintamme on luonut tämän. DNA:mme, elämänkaaremme (ikääntyminen) ja sairautemme on ovat kaikki sitä, minne halusimme viedä tämän planeetan energian ja DNA:mme teki yhteistyötä. Tämän kanssa olemme eläneet ja nyt se on muuttumassa. Se ei ole DNA-aktivointi, se on DNA-vapautus. Vapautus!

Alkusolut! Alkusolut ovat ne vastasyntyneen solut, jotka nopeuttavat kasvua ja oppimista erityisellä tavalla. Lapsi omaksuu puolessa vuodessa hyvin paljon maailmasta ympärillään. Tähän sisältyy puhe, kieli, seisominen ja kävelemisen aloittaminen ja paljon muuta. Se on DNA:n alkumanuaali ja sen ”antennit” ovat suuria. Ne kuuntelevat kaiken ympärillään olevan asenteita ja tietoisuutta. Se on aktiivista vastasyntyneellä ihmisellä. Sitten se hidastuu ja meistä tulee aikuisia.

Alkusolut ovat taianomaisia. Niitä käytetään ensin ja sitten niitä ei käytetä, mutta ne ovat aina olemassa eivätkä lähde pois.

Vanha sielu, mitä jos kertoisin sinulle, että voit vapauttaa nämä solut nyt, tehdä niistä aktiivisia itsellesi.

Teet sen affirmaatiolla, teet sen tietoisuusmuutoksella, teet sen meditoimalla. Vapautat alkusolut aikavankilasta taas käyttöön. Se merkitsee sinulle pikaraidetta valaistumiseen. Ne toimivat akaasiasi kanssa.

Se toimii mihin tahansa tilanteeseen, mitä sinulla on. Älä rajoita sitä siihen, mitä luulet tarvitsevasi! Kysy aina: ”Rakas Henki, mitä tarvitsen?” Totea: ”Rakas Henki, tätä ja jotain parempaa.” Käytä tätä potentiaalia! Alkusolut ovat valmiina vanhoilla sieluilla. Toisin sanoen, elämien lukumäärä antaa meille malli-informaatiota, jota ei ole aloittelijalla, joka on ollut maan päällä vain muutaman kerran. Vanhoilla sieluilla on satoja elämiä, kenties tuhansia elämiä kokemuksien ja tietomallin kehittämiseen.

Tiedät, että olet ollut täällä aiemmin, tiedät liikaa, tunnet liikaa. Luet tätä tekstiä ja näet sen olevan täsmällistä ja totta – olet vanha sielu.

Salaisuus akaasiasi ammentamiseen tai tuon mallin vapautumiseen on myötätuntoinen tietoisuus. Onko se yllätys sinulle? Se on puuttunut kaiken aikaa. Jos aiot ammentaa akaasiaasi (käyttää asioita, joita olet oppinut menneisyydessä) ja alkaa kirjoittaa sitä, kuka olet, sinun on tehtävä myötätuntosopimus itsesi kanssa. Miten pärjäät vihattomuudessa, toisista välittämisessä ja sisäisen Jumalan puhtaudessa? Myötätunnon luomisen tietoisuusfysiikka luo myötätuntoista toimintaa. Vanha sielu tietää, miten se tehdään. Et lukisi tätä ellet olisi vanha sielu, myös kiinnostumaton vanha sielu.

Myötätunto on kaikkien tunteiden kuningas tässä kohtaa tällä planeetalla. Se johtaa meidät kehittyneeseen rakkaustilaan ja ilman toisista välittämistä se ei toimi. Itse asiassa mikään ei silloin toimi.

Tällä hetkellä maapallon ihmiset elävät jakautuneessa tilassa välittäminen – välinpitämättömyys. Myötätunto – sen puuttuminen. Tällä planeetalla on tällä hetkellä pimeä armeija.

Älä ole huolissasi tästä, myötätuntoinen ystävä. Silloin kun otat mestarin ominaisuudet, valo ympäröi sinua. Ei enää linnoittautumista tai suojautumista pimeydeltä. Se perääntyy luotasi automaattisesti. Ei enää päivän sairauksien tarttumista – ne eivät voi koskettaa sinua myötätunnossa.

1.2.17       D.D.