Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Omaan voimaan siirtyminen

 

  1. Aloita jokainen päivä positiivisella ajatuksella itsestäsi ja siitä, mitä luot tuona päivänä. Tee ajatuksestasi affirmaatio (positiivinen voimalause) ja sano se ääneen. Tämän sanominen omalla äänelläsi auttaa sinua leimaamaan ajatuksen mieleesi ja energiakenttääsi. Tämä lisää voimaa päivääsi. 
  1. Muistuta itsellesi toistuvasti, että positiiviset muutokset vievät aikaa (synkronismi) ja että olet jatkuvassa muutosprosessissa ollaksesi kaikkea, mitä voit olla. Päästä irti kärsimättömyydestä ja sen miettimisestä, että teetkö asioita riittävästi tai riittävän nopeasti. 
  1. Silloin kun tiestäsi tulee kivistä, tee asioita joista nautit ja ole ihmisten kanssa, jotka muistuttavat sinua omasta hyvyydestäsi. Älä salli negatiivisten ihmisten vetää sinua energiaansa. Ota aikalisä ja kutsu sisäistä viisauttasi yhdistämään sinut kevyempään oloon. 
  1. Älä taistele ongelmia vastaan, kun niitä syntyy. Toivota ne tervetulleiksi lahjoina, jotka avaavat sinua tietoisuuden laajentamiselle, parantumiselle ja vapautumisille DNA-tason malleista, jotka ovat nyt valmiita selvitettäviksi. Vasta kun tulet tietoiseksi ongelmista, voit etsiä apua niiden päästämiseksi irti elämästäsi. 
  1. Päästä irti tulevaisuudesta huolehtimisesta. Sinulla on sisälläsi mahdollisten tulevaisuuksien rajaton potentiaali. Egomielesi unohtaa tämän ja tarttuu maailman esittämiin mahdollisuuksiin. Henki-Itsesi tietää kuitenkin, että määräät juuri nyt, millaisen tulevaisuuden saat jatkuvassa kehitysprosessissa.

  

Päivittäiset voimalauseet. Sano ne ääneen joka aamu päivän aloitukseksi. 

” Olen osa luojaa. Olen luonut nykyisen todellisuuteni ja luon kaiken sen, mitä koen tulevaisuudessa. Siksi kaikki, mitä on edessäni, on itse luomaani. Tänä päivänä teen valinnan kohottaa tietoisuuttani. Tänä päivänä hidastan ikääntymiskelloa soluissani ja luon jumaluutta päivittäiseen tekemiseeni. Tänään ohjeistan solurakenteeni värähtelemään aikomusteni mukaisesti. Luon rauhallista tasapainoa kaikkiin asioihin kaikkialla, missä kuljen.”

Älä koskaan syytä itseäsi. Kaikki, mitä sanot ”kuullaan” soluissasi jopa kaikkein syvimmässä masennustilassasi. Älä tee niin, vaan sen sijaan sano:

” Kiitos henki siitä, että annat minulle kyvyn tietää, että kaikki tämä on väliaikaista. Olen rauhallinen voimassani.”

Vaikka epäilisitkin voimalauseiden sanomista, tee ne silti. Kaksinaisuutesi on rakennettu vääristämään näitä asioita. Anna tulosten tukea sinua. Tietoisuutesi nousee ”suuremmalle vaihteelle” kun se näkee asioiden muuttuvan elämässäsi. Tämä tapahtuu samoin aivan kuin missä tahansa harjoittelussa. Kun alat nähdä tuloksia, et enää epäile!

3.6.2017     D.D