Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Minä olen

 

Minä olen, mikä minä olen. Minä olen arvokas maailmankaikkeuden lapsi, joka on asetettu tälle planeetalle tekemään suuria tekoja. Minä ansaitsen kaiken, mitä minusta tulee. Vain positiiviset asiat tarttuvat minuun.

Minä olen Sinä. Me olemme yhtä. Jeesus on veljemme.

Krishnamurtille sanottiin erään hänen esitelmänsä jälkeen, että ”Sinähän olet ateisti!”. Krishnamurti vastasi: ”Niinhän minäkin luulin, kunnes huomasin, että Minä olen Jumala.”

Me, jokainen meistä, olemme paljon enemmän kuin mitä yleisesti itsestämme luulemme. Olemme osa alkulähdettä, olemme ikuisia.

Koko maailmankaikkeus on kvanttista värähtelyä, josta me näemme vain murto-osan. Oma Telluksemme on poikkeus Linnunradallamme siten, että se on vapaan valinnan planeetta. Me olemme täällä kohottamassa planeettamme tietoisuutta. Olemme tehneet sen aiemmin muualla – monta kertaa.

Planeettamme evoluutioon perustuva kehitys on nykyhetken tieteen mukaan sellainen, että olemme kehittyneet sattumalta alkuaineista pitkän ajanjakson aikana. Ihminen ei tiedä, mitä hän ei tiedä.

Oman planeettamme elää nyt selviytymistaistelua valon ja pimeyden välillä. Elämme barbarian aikaa.

Esi-isämme ennustivat maailmanlopun tapahtuvan 21.12.2012, joka on yksi tarkasteluajankohta. Maapallollamme elämä on keskeytynyt aiemmin neljä kertaa ja aloitettu uudelleen.

21.12.2012 alkoi uusi aika (josta ajanlaskumme tulevaisuudessa lasketaan). Maapallon valon määrä ylitti tuolloin pimeyden määrän. Pimeys taistelee kaikilla tavoin kuolinkamppailuaan vastaan (näet sen kaikkialla), mutta se tulee häviämään. Mistä tiedän… koska sama on tapahtunut aiemmin.

Elämme jatkuvan muutoksen aikaa: pimeyden valta murenee, ahneus ja valta toisia kohtaan paljastuu ja vähitellen katoaa. Koko ihmiskuntamme historia on sotaa. Ihmiskunta on ollut selviytymistilassa. Vieläkin taistellaan vallasta ja maan omistamisesta so. ”lapset heittelevät kivillä toisiaan”.

Elämme nyt uudessa energiassa. Olemme uudessa kohdassa linnunradallamme. Edellisen kerran olimme tässä kohdassa 240 miljoonaa vuotta sitten – tai maapallo oli – ilman ihmiskuntaa.

Energia, joka planeetallemme virtaa, on hyväntahtoista.

Hyväksy muutokset – isolla kuvalla katsottuna ne ovat omaksi parhaaksesi.

Ole hyväntahtoinen – maailmankaikkeudessa kaikki on hyvin.

Näe alkulähde/luoja kaikkialla luonnossa, eläimissä ja kaikissa ihmisissä.

Ole kärsivällinen.

Selkeä muutos parempaan tapahtuu vuoteen 2032 mennessä, kun uusi ihmissukupolvi syntyy ja on viisaampaa. Lapset syntyvät muistaen menneisyyden virheensä, eivätkä toista niitä enää.

D.D.