Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Luominen ja synkronismi

 

Energioilla on eri värähtelytasoja. Näistä matalin värähtelytaso on vihalla ja seuraavaksi matalin on pelolla. Näissä energioissa yli 90 % maapallon ihmisistä elää ja toimii.

Ihmiskunta on toiminut koko tunnetun historiansa ajan selviytymismoodissa. Koko historiamme on ollut sodankäyntiä, ahneutta, tuomitsemista sekä valtaa toisen ihmisen yli.

21.12.2012 oli tarkastelukohta (vrt. Maya kalenteri, Nostradamuksen ennustukset), jolloin 0.5% ihmiskunnasta ratkaisi maapallon selviytymisen – siirtymisen pimeydestä valoon. Toinen vaihtoehto olisi ollut maapallon elämän tuhoutuminen viidennen kerran ja uuden evoluutiokehityskierroksen alkaminen.

Vihan ja pelon jälkeen tulevat valon energiat myötätunto ja korkeimpana rakkaus, joka on myös alkulähteen energia.

Olemme siirtyneet (koko aurinkokuntamme on siirtynyt) uuteen energiaan ja uuteen paikkaan linnunradallamme. Siinä vaikuttava energia on myötätuntoista.

Ihmiskunta siirtyy vähitellen myötätuntoon = viisausmoodiin.  Se tapahtuu hitaasti, mutta varmasti, kaksi askelta eteenpäin ja yksi taakse.

 

Luominen ja synkronismi lähtevät aikomuksesta

 

Luominen ja synkronismi ovat periaatteessa saman asian kaksi puolta. Kyse on aikomuksesta ja sen toteuttamisesta.

Synkronismi on järjestelmä, jota useimmat meistä eivät osaa käyttää. Kuitenkin jotkut meistä käyttävät sitä koko ajan. Emme vain tiedä, milloin käytämme sitä, koska se on totaalisesti erilaista verrattuna siihen, mitä me olemme oppineet.

Silloin kun jotain hyvää tapahtuu teille, ystävänne sanovat: Miten onnekas oletkaan! Silloin kun menette johonkin vaikeaan ihmiselle arkiseen tilanteeseen, kuten leikkaukseen ja palaatte sieltä odotukset ylittävien tulosten kanssa, ystävänne huudahtavat ehkä taas: Miten onnekas ihminen oletkaan! Sitten onnekkuutenne jotenkin jatkuu ja jatkuu. Ehkä menette johonkin tilaisuuteen ja sattumalta tapaatte juuri oikean ihmisen, joka tuntee jonkun toisen, jolla on etsimäänne informaatiota. Tämä johtaa teidät täsmälleen siihen, mitä halusitte. Ystävänne ovat hämmästyneitä: Miten onnekas oletkaan!

Ihmiset eivät näe synkronismin rakennetta. Se ei ole osa minkäänlaista heille tuttua järjestelmää, mitä he jo käyttävät. He uskovat sen olevan pelkästään sattumaa.

Meitä on perinteisesti opetettu seuraavasti: Ainoa käytettävä rakenne on tavoitteen asettaminen, suunnittelu ja eteenpäin katsomisjärjestelmät. Ainoastaan näiden avulla ihmiset uskovat voivansa kontrolloida elämäänsä. Tämä on tosiaan ainoa tapa, jolla ihminen saavuttaa asioita lineaarisesti, jotta hän saapuu ennalta asetettuun tavoitteeseen. Jotkut teistä laittavat tavoitteet jääkaapin oveen, jotta näette ne joka päivä. Tämä on lineaarisen ihmisen lineaarinen prosessi ja se tunnetaan hyvin.

Mitä, jos kerron teille, että on olemassa prosessi, joka ei ole lineaarinen ja siinä on vain käsitteellisiä tavoitteita. Käsitteellinen tavoite sanoo: Rakas alkulähde (Jumala), laita minut oikeaan paikkaan, vaikka en tiedä, missä se on. Rakas Jumala, kun teet sen, tee se mukavaksi minulle ja auta minua näkemään järki siinä. Tee siitä helppoa ja tuo oikeita tilanteita ja synkronismia laittamaan minut tuohon paikkaan, mistä en tiedä.

Mitä sanotte tästä?

Jos kertoisitte tuosta lauseesta jollekin kadulla, hän saattaisi sanoa: Humpuukia! Hän näkisi teidät hölmönä ja kelluvan ilman päämäärää toivoen, että universumi näyttää teille jotenkin tien. Hän nauraisi, mutta ihminen joka alkaa käyttää synkronismia elämän polkunaan, muuttaa vain oman uskomuslaatikkonsa sisältämään jotakin, mikä on kaikkien käytettävissä, mutta mikä ei ole 3D:ssä.

 

Totuus synkronismista

 

Nyt tiedätte, mitä se on. Joten puhumme seuraavaksi siitä, mistä se tulee, kuka siinä on mukana ja mitä voitte tehdä auttaaksenne sitä tapahtumaan itsellenne. Ihminen luo synkronismia aikomuksella ja uskolla. Niin se alkaa.

Otan yksinkertaisen esimerkin: Monet valotyöntekijät käyttävät ns. erityisenkeliä, jolla on kyky valvoa jättimäistä pysäköintipaikkaa, jotta voidaan nähdä, kuka lähtee pois ja missä se tapahtuu. Ajatuksena on, että ihminen pyytää pysäköintienkeliä opastamaan sinua löytämään hyvän parkkipaikan. Tämä ei ole etukäteissuunnittelua, eihän? Se on erilainen ajatus, joka laittaa teidät itsenne tai enkelin, josta tulee teidän silmänne, korkealle pysäköintipaikan yläpuolelle näkemään koko alueen rajat sekä sen, mitä alueella tapahtuu. Jos se olisi mahdollista, niin voisitte ohjata 3D:ssä autonne saapumaan parkkiruutuun juuri silloin, kun joku lähtee kyseiseltä ruudulta. Tämä itse asiassa toimii. Se toimii kerta toisensa jälkeen. Se toimii, koska tämä on synkronismin määritelmä. Ei ole etukäteissuunnittelua, vaan ajatus, johon uskotte. Uskotte silloin sellaiseen, mitä ette voi selvittää 3D:ssä. Tämän rajan vuoksi useimmat ihmiset vain kiertävät parkkialuetta ja odottavat sattumaa.

Kuka tämän kaiken lopulta tekee? Ei ole mitään pysäköintienkeliä! Se olet sinä itse.

Ihmiset ovat hyviä tässä. He eivät usko itse voivansa tehdä tätä, mutta he uskovat enkelivoimien voivan tehdä sen. Siksi he antavat voimansa korkeammalle olennolle. Kuitenkin sinä teet sen, rakas ystävä! Sinä löydät tuon pysäköintipaikan, mutta et vain usko sitä.

Laitetaanpa tuo esimerkki laajempiin mittasuhteisiin, missä on kysymys elämästä ja elämisestä. Tässä löydätte itsenne tilanteesta, missä haluatte siirtyä eteenpäin alueella, mistä ette tiedä. Halusitte esimerkissä vain pysäköidä. Pysäköinti on vertauskuva ihmisajoneuvon laittamisesta paikkaan, mikä on tarkoituksenmukainen elämällenne – missä se sitten onkin. Se vie teidät sinne, jotta voitte siirtyä eteenpäin siinä, mitä varten tulitte. Tämä on vertauskuva.

Ihmisillä ei ole aavistustakaan, missä on se paikka, minne hänen lopulta pitäisi mennä. Meillä on normaalia muodostaa tavoitteita ja odotuksia. Sanomme: Haluan kirjoittaa kirjan. Haluan rakentaa hoitokeskuksen. Minulla on tämä, haluan saada tuon. Se on ehdottoman normaalia. Niinpä minun on esitettävä seuraavaksi tämä kysymys: Onko OK, jos saat sitä, mikä ei ole kuvittelemaasi? Onko OK, jos se on parempaa? Onko OK, jos se sopii yhteen sen akashan kanssa, mitä varten tulit tai niiden taitojen kanssa, joita sinulla on, mutta joista et edes tiedä? Tämä on ensimmäinen askel aikomuksessa luoda synkronismia elämääsi ja saattamaan sinut paikkaan, mikä sopii yhteen jonkin näkymättömän kykysi kanssa.

Kun käytit pysäköintienkeliä, määrittelitkö autosi paikan? Et, sanoit missä tahansa! Tavoite oli siis käsitteellinen, ei yksityiskohtainen. Tästä kaikessa on kyse. Ja näin se on, miten se toimii 3D:ssä.

Näin synkronismi toimii. Menette vaikka johonkin tilaisuuteen ja tapaatte jonkun ensimmäistä kertaa. Alatte keskustella ja huomaatte, että teillä on yhteisiä kiinnostuksen aiheita. Usein hänellä on informaatiota, mitä te tarvitsette tai teillä on jotain, mitä hän tarvitsee ja lähdette pois yhteyden kanssa, mitä ette odottaneet. Sitten tuo yhteys johtaa johonkin muuhun, sillä hän tietää ihmisiä, joita te ette tunne ja toisinpäin. Ehkä soitatte hänelle ja tapaatte myöhemmin. Sitten huomaatte, että toimitte alkuperäisen ajattelunne ulkopuolella alueella, mitä ette odottaneet ja mikä toteuttaa monia asioita, joita alun perin halusitte.

Entä jos tulette ilman mitään odotuksia, mutta tapaatte elämänne kumppanin! Tätä tapahtuu kerta toisensa jälkeen, koska he päättävät tulla sinne missä perhe on. He tulevat samanmielisten tapaamiseen ja löytävät jonkun itselleen sopivan.

Elämä muuttuu ja joskus tulee romanssi ja synkronismia. Ette ole suunnitelleet sitä!

Näettekö eron?

Mitä se ihminen tekee, joka astuu ulos ovesta matkalla tähän tapaamiseen? Hän ilmestyy paikalle ja hänellä on mukavaa, mutta koko ajan hän on avoin synkronismille. ”Rakas henki, jos minun on tarkoitus tavata joku, niin anna merkkejä intuitiossani edes etsiä sitä.” Näettekö eron? Synkronismi on suunnittelua, jota ei voi määritellä.

Seuraavaksi haluan kertoa teille ihmisolennon majesteettisuudesta. Se on esoteerista.

 

Ihminen on osa universumin luovaa lähdettä

 

Jos on totta, rakas ystävä, että olet osa luovaa lähdettä, ymmärrätkö sitten loogisesti, että sielusi on valtava ja vain osa siitä on 3D-biologiasi sisällä? Jos kaikki tämä energia olisi kehossasi, katoaisit! Muuttuisit valoksi, millä olisi enemmän voimaa kuin kaikilla ihmiskunnan mestareilla. Kokisit saman kuin Raamatun Elia koki ainoana ihmisenä, joka koskaan on ylös noussut toisen katsellessa ja tallentaessa sen. Kuvauksen mukaan Elia haihtui ilmaan, koska Jumalan voima ei voi elää ihmisessä täysivoimaisena. Ymmärrätkö? Ja jos ymmärrät tämän, ymmärrät, että koet itsessäsi vain pienen osan Jumalaa, mikä on luoja kehossasi. Tämä esittää toisen kysymyksen: Missä henki-itsesi loppuosa on? Se on verhon toisella puolella luovan lähteen osana. Se ei ole koskaan lähtenyt matkaan.

Tämä on vaikeaa havaintotavallemme 3D-laatikossa. Kannamme aineellista identiteettiä, mikä on yksi ja ainoa. Olemme osa hyvin suurta ryhmää, mikä on Jumala. Silloin kun tulemme maan päälle, osa meistä jakautuu ja siitä tulee aineellinen. Sillä on yksi keho, jolla on yhdet kasvot ja näin näette asiat. Mutta loput teistä – mikä on edelleen te – pysyy Jumalan alkulähteen kanssa.

Eli totuus on tämä. Olemme moniulotteinen olento ja osa meistä on verhon toisella puolen. Totutelkaamme siihen. Sielumme ei ole erillään, mutta 3D:ssä se näyttää siltä. Verhon takan ei ole sielua, jolla on meidän kasvomme ja joka liikuttelee jalkaansa odottaen, että osaamme tulla kotiin. Tämä siksi, koska me olemme aina yhdessä.

On kuitenkin ihmisiä, jotka uskovat tähän erillisyyteen, koska he voivat vain siten projisoida lineaarisuutensa majesteetilliseen Jumalaan. Totutelkaamme siihen, että on kvantti-Jumala ja lineaarinen ihmisolento emmekä pysty yhdistämään niitä helposti mielessämme. Totuus on, että olemme osa pyhää Jumalkeittoa ja nuo pyhät osat katsovat sinua ja ovat aina käytettävissä. Aina käytettävissä! Sielusi näkee kaiken, aivan kuin pysäköintienkeli. Kuvittele! Osa sinua on käytettävissä verhon toiselta puolelta. Laitetaanpa tämä 3D-perspektiiviimme. Se on vakoilija taivaalla ja katselee kaikkea samanaikaisesti. Se tietää kuka olet ja kaiken sinusta, koska se on osasi. Se lähettää sinulle informaatiota, minkä vastaanotat intuitiivisen ajattelusi kautta. Oletko täällä? Ymmärrätkö? Se informoi sinua nousemaan ylös ja menemään paikkoihin, jos kuuntelet. 

Tämä on jumalainen järjestelmä kaikissa ihmisissä.

Tämä sinun täytyy tietää. Jokaisella planeetan ihmisellä on tämä jumalainen järjestelmä, koska jokainen ihminen on osa kokonaisuutta. Ymmärrättekö sen? Mitä kuitenkin tapahtuu, jos tehdään lähetys, mutta 90%:lla ihmisistä ei ole radiota. Se merkitsee, ettei 90% ei koskaan vastaanota sitä. Lähetys on edelleen olemassa ja siinä on heidän nimensä, mutta heillä ei ole radiota, koska he eivät usko sitä.

Sitten tulette te. Jotkut teistä saivat vertauskuvallisen radion kauan sitten ja jotkut teistä ovat saamassa sen nyt. Sen olemassaolon uskominen aktivoi sen. Tuo radio on käpylisäke, mikä avautuu moniulotteiseksi portaaliksi ja se virittyy suoraan siihen, mikä on sinä itse. Tätä on vaikea ihmisen ymmärtää. Silloin kun vastaanotat lähetyksen moniulotteiselta sinulta, niin se opastaa oikealta ja vasemmalta. Se tietää, kuka olet. Se on hyväntahtoinen ja se on osa Jumalaa.

Tästä syystä se tuntuu niin hyvältä, rakkaat ystävät. Oletko koskaan miettinyt, miksi syvälliset viestit ja meditaatiot tuntuvat hyvältä? Siinä olet sinä itsesi kanssa. Se on kaunista! Jos olet osa luovaa voimaa ja olet kvanttinen ja moniulotteinen. Se merkitsee, että näillä intuitiivisilla viesteillä on kasvosi, eivätkä ne koskaan johtaisi sinua minnekään muista kuin hyväntahtoisista syistä. Tämä on järjestelmä.

 

Intuitio

 

Pääsemme nyt synkronoimisprosessiin ja prosessiin, mitä ohjataan intuitiolla. Se sallii teidän olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja puhua oikeille ihmisille. Ette pysty suunnittelemaan sitä etukäteen, ettehän? Sen sijaan teidän on oltava virittynyt siihen. Kenties tapaatte toisia, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet. Tästä siinä on kyse. Käytätte intuitiivista ajattelua ja kuuntelette sitä ollaksenne oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tämän pitäisi myös karkottaa ajatuksen, että teidän pitäisi istua vain kotona tekemättä mitään muuta kuin meditoida ja odottaa Jumalan puhuvan teille. Niin homma ei toimi. Menkää sen sijaan paikkoihin, joihin intuitionne kehottaa teitä menemään. Sitten erottakaa, oliko se oikein. Eikö se ollut oikein? Melko pian intuitio alkaa toimia paremmin kuin treenattu lihas.

Joskus voitte katsoa jotakuta ja hän katsoo takaisin ja yhtäkkiä voisitte sanoa: Hei vanha ystävä! On mukava tavata. Ehkä halaatte tai kättelette riippuen kulttuuristanne ja tiedätte, että olette juuri tavanneet taas parhaan ystävän. Hänellä on ehkä jotain teille tai sitten ei. Se voi olla vain hetki, jotta voitte sekoittua kvanttisesti ja tiedostaa, että olette vanhoja sieluja. Se riittää.

 

Vaikeita käsitteitä

 

Vaikeimpia asioita tässä ihmisille on se, mitä esitän seuraavaksi. Prosessi on erilainen kuin luulette. Ensinnäkin olemme todenneet, ettei se ole lineaarinen. Se on käsitteellinen asia, mitä ei voi suunnitella. Ajoitusta ei tunneta, joten ette voi laittaa jääkaapin oveen tavoitetta jostain, mitä ette tiedä. Sen sijaan se vaatii ihmistä uskomaan ilman kelloa. Tämä on ensimmäinen kohta.

Sitten olemme todenneet, että informaatio tulee siltä osaltanne, mikä on verhon toisella puolella, koska ette voi pitää kaikkea mestaruuttanne aineellisessa kehossa. Olette osa luovaa lähdettä ja tulette aina olemaan. Osa teistä on verhon toisella puolen – osa, joka puhuu teille intuitiivisesti ja sanoo: mene oikealle, nouse ylös, istu, mene tuonne tapaamaan tuo ihminen.

Seuraava on kaikkein vaikein käsite. Planeetalla on nyt noin seitsemän miljardia sielua ja heillä kaikilla on sama ominaisuus kuin meillä. He kaikki ovat sekä verhon takana, että täällä aivan kuin me. He kaikki puhuvat samaan aikaan ja lähettävät asioita, aivan kuin me. Asiat joita he lähettävät, käyttävät samaa Jumalan mieltä, mikä meillä on, koska he ovat verhon toisella puolen. Ihmisten jumalaiset osat ovat silti jumalaisia riippumatta siitä, mitä aineelliset ja älylliset osat uskovat tai tekevät. Ymmärrättekö tämän?

Siis vaikka heillä onkin maan päällä aineellinen itse, joka on täysin tietämätön ja jolla ei ole radiota vastaanottamiseen, se ei vaikuta mitenkään. Heidän verhon takana olevat jumalaiset osansa lähettävät silti mahdollisuuksia ja rakastavia intuitiivisia viestejä. Nämä viestit ovat hyväntahtoisia ja kaikkia ihmisiä varten. Tämä merkitsee sitä, että tekin voitte kuunnella niitä ja että ne on viritetty teidän taajuudellenne, koska tuo taajuus ei ole yksinoikeus. Mikä tulos tästä on? He kertovat teille asioita, jotka opastavat teitä intuitiivisesti ja auttavat toimimaan ja työskentelemään teidän aineellisen vastineenne kanssa. Tätä on vaikea ymmärtää. Ajatelkaa sitä näin. Niiden ihmisten jumalaiset osat, joita ette ehkä koskaan tapaa, tietävät, että te kuuntelette. Siksi tehdessään lähetyksen teille, he auttavat omaa sieluaan, sillä te työstätte maailmanrauhaa ja myötätuntoista toimintaa.

3D – yksittäisyydessä olette kiinni yhdessä sielussa – sinussa – eikö niin? Joka on verhon toisella puolella? Ei. Toisella puolella verhoa te olette kiinni kaikissa sieluissa. Siksi myös täysin ei–uskovien sieluosat lähettävät informaatiota, mikä auttaa ihmiskuntaa. Tämä on vaikea käsite. Ajatelkaa sitä kollektiivisena, intuitiivisena voimana.

Vau! Ihmiset sanovat. Katso tuota tragediaa, mistä pakenit. Miksi lähdit rakennuksesta, ennen kuin se sortui? Ehkä sanotte: En tiedä, jokin käski minua lähtemään ja tein sen. Tätä tapahtuu kerta toisensa jälkeen, rakkaat ystävät. Ja nyt tiedätte miksi se toimii. Onko mahdollista, että ihmissielu on yhdistynyt niin, että se puhuu kaikille samanaikaisesti? Vastaus on kyllä.

Silloin kun intuitiivinen parantaja istuu täysin tiheän ja jääräpäisen ei-uskovan edessä, saako hän silti viestejä tuon ihmisen auttamiseksi? Kyllä! Siis jokaisen ihmisen intuitiivinen luontainen osa toimii riippumatta siitä, kykeneekö tuo ihminen kuulemaan vai ei. Se lähettää viestin parantajalle ja se lähettää kaikille. Tämän yksin pitäisi osoittaa teille, ettei intuitio tule aivosynapseista vaan käpylisäke-portaalista.

Mitä teidän pitäisi tehdä tällä informaatiolla? Olemme puhuneet vähän siitä. Ensinnäkin ymmärtäkää prosessi ja uskokaa siihen. Älkää pettykö, kun suunnittelunne ei toimi. Teillä ei voi olla kumpaakin, rakkaat ystävät. Teillä ei voi olla suunnitelmia nurkassa odottamassa kaiken varalta. Synkronismi ei toimi, koska mitätöitte sen yrittäessänne suunnitella. Ymmärrättekö sen?

Toiseksi ymmärtäkää, että synkronismi voi viedä teidät paikkaan, mitä ette suunnitelleet. Onko se OK? Vanha sielu istuu tuolissa ja sanoo: Tietysti, kyllä se on OK. Mikä tahansa on hyvä. Niinkö? Oikeasti? Ihmiset haluavat asiat omalla tavallaan.

Teitä saatetaan työntää ja vetää epämukaviin tilanteisiin ja paikkoihin, joita ette olisi valinneet itse. Voitteko kunnioittaa tätä? Ja sanoa: se on ok minulle. Tiedän, että minun on tarkoitus olla täällä, koska tänne synkronismi laittoi minut. Tuntekaa Jumalan rakkaus sydämessänne ja kehonne kaikissa soluissa. Sanokaa sitten: Kiitos Jumala, että laitoit minut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan! Saattaa mennä jonkin aikaa tajuta miksi, mutta lopulta näette selvästi ja hymyilette. Oivallatte, että te ette olisi voineet koskaan suunnitella sitä ja se on täydellistä.

Minäpä kerron teille jotain. Kenties 3D – tavoitteenne ei koskaan toteudu. Onko se ok? Lopulliseen tavoitteeseen tyytymisen sijasta olette aina liikkeessä – aina. Onko se ok? Tiedossa, tietoisuudessa ja energiassa on aina kiivettävä rappuja. Uusia asioita tulee tiellenne. Niin on viimeiseen hengenvetoon saakka. Teistä tuntuu, että ette koskaan saapuneet määränpäähänne, mutta se ei ole totta, sillä joka päivä olette saapuneet perille. Kyse on ajattelutavasta – vai ettekö pidä tästäkään, ettehän? Sen sijaan haluatte saapua johonkin paikkaan ja sanoa: Tein sen! Sitten haluatte ostaa T-paidan, mikä vahvistaa sen.

Synkronismi voi laittaa teidät paikkoihin, jotka ovat kauniita. Se voi pelastaa elämänne ja usein pelastaa. Se mitätöi kaikki karmapiirteet, jotka ovat vetäneet ja työntäneet teitä ikuisesti. Se muuttaa ihmisten tapaa ajatella teistä, koska muututte. Se muuttaa teidän tapaanne ajatella muista, koska teidät laitetaan paikkoihin, että näkisitte, kuka olette. Se järjestelee uudelleen sen, mitä uskotte, koska teillä alkaa olla vahvistusta tästä toiminnasta ja tiedätte, että se toimii. Voitte seisoa selkä suorana ja kertoa muille, ettei teillä ole aavistustakaan siitä, minne menette ja olette ylpeä siitä! Koko ajan olette terveempi kuin he. Olette onnellisempi kuin he ja rakastatte ihmisiä, joita he eivät rakasta. Ymmärrättekö, mitä sanon?

Tämä on muutos elämän havaintotavassa. Se on muutos kaikessa, mitä ihmisille on opetettu 3D:ssä. Kyse on kumppanuudesta – uudesta järjestelystä, mikä on käsitteellinen ja vaatii teiltä työtä.

Odottakaa synkronismia, mutta jos sitä ei tule silloin, kun ajattelette sen tulevan, älkää olko pettynyt. Niin vain ei ollut tarkoitus! Katsokaa vanhoja fraaseja, joissa kerrotaan samaa. He tiesivät tästä. Se on täsmälleen oikein.

Tässä on mekanismi ja se on kaunis ja se on juuri teille. Suotuisaa ja hyödyllistä informaatiota lähetetään koko ajan, myös ei-uskovien sieluista. Se auttaa vanhaa sielua menemään A:sta B:hen. Ennen kaikkea se auttaa teitä löytämään prosessit, periaatteet ja ihmiset, jotka voivat vaikuttaa planeetalla. Tämä on uutta.

Alkaa liitto, mikä ei auta ihmisiä navigoimaan ainoastaan tätä hetkeä, vaan myös sitä mitä tulee. Nämä ovat järjestelyjä seuraavaa kertaa varten akashisesti. Se, mitä opitte tällä kertaa, kantautuu seuraavaan kertaan, joten järjestelyt, joita teillä on tässä elämässä, kantautuvat seuraavaan. Muistatte ne ja jatkatte eteenpäin. Tämän päivän synkronismi on huomisen tulevaisuus. On tärkeää vanha sielu, että alat oppia käyttämään sitä. Opettele, miten sitä odotetaan, miten siihen uskotaan ja muuta asioiden toimintatapaa itselläsi.

Synkronismi on oppimista tunnistamaan oman korkeamman itsensä ja sen tosiasian, että Jumala on sisällä. Se osoittaa halukkuutta kuunnella ennen kuulumattomalla tavalla lähdettä, mikä on henkilökohtainen, rakastava, hyväntahtoinen ja kaunis – energia, joka ei koskaan muutu. 

 

– D.D