Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ihmiskunnan tulevaisuus

 

Vuosituhansia kestävä koe

 

Jokaisella ihmisellä on täysin omanlainen ainutlaatuinen elämänpolku. Kukaan meistä ei ole samanlainen. Silti meidän kaikkien kokonaisuus muodostaa ykseyden. Kysymyksessä on eräänlainen palapeli, jossa yhden ominaisuudet auttavat toista tavoilla, jotka eivät ole meille tuttuja. Kyseessä on suloinen ja hyväntahtoinen energia ja se on tarkoituksenmukaista.

 

Että voisin kertoa tulevaisuudesta, minun on kerrottava jotain Linnunratamme historiasta, koska se on oleva myös tämän planeetan tulevaisuus. Kyse on miljardeja vuosia vanhasta hyväntahtoisesta järjestelmästä. Luova lähde, joka sen loi, koki tämän ajan riittävän miljoonien planeettojen kehittämiseen. Kysymys ei ole sattumasta, vaan hyväntahtoisesta tarkoituksesta. Kun planeetat jäähtyivät ja elämä niissä kehittyi, yhdellä planeetalla kerrallaan oli mahdollisuus tulla kylvetyksi henkisesti. Niin myös maaplaneetalla suoritettiin ihmisiin liittyvä vähäinen DNA:n muutos ja vuosituhansia kestävä koe alkoi. Kokeella nähdään, voivatko ihmiset löytää sisäisen Jumalan – hyväntahtoisen luomisjärjestelmän. Jos he sen löytävät, heillä on lupa saada ylösnousemisstatus, jossa fyysinen muuttuu moniulotteiseksi todellisuudeksi.

 

Ylösnousseeksi planeetaksi tuleminen vaatii monta tuhatta vuotta. Meidän planeetallamme tämä kehitys on pysähtynyt neljä kertaa. Viimeisin tarkasteluajankohta oli 2012 joulukuussa ja sen planeettamme läpäisi. Kehittymisprosessin aikana kukin sivilisaatio tulee lähelle kaikkeuden luovaa lähdettä. Prosessin aikana jokaista sivilisaatiota pyydetään valitsemaan joku toinen galaksin planeetta kaukana omastaan ja kylvämään se pyhällä DNA:llaan. Tämä on järjestelmä. Vapaasti valitun planeetan asujaimistoon kylvetään intuitiivisesti kyky kantaa sielua sekä mahdollisuus tulla tietoiseksi valosta ja pimeydestä ja aloittaa oman löytämispalapelinsä.

 

Mistä ensimmäiset siemenet tulivat? Luovasta lähteestä Jumalasta, joka on kaikkialla.

 

Elämän kylvöt toisilla planeetoilla

 

Meidän on tärkeää tietää, että meillä on sukulaisia galaksissa: He näyttävät kovasti meiltä ja heillä on hyvin samankaltainen DNA.

 

Sitten kun alamme löytää yksinkertaisia elämänmuotoja aurinkokunnastamme ja sen ulkopuolelta, havaitsemme, että DNA-tyyppisten molekyylien rakenne on samantyyppinen. Huomaamme, että planeettamme ei ole eristetty muusta galaksista elämän kehittymisprosessissa. DNA on monimutkaisen elämän luonnostaan tapahtuva evoluutio ja sen biofysiikka on osa elämän kehittymistapaa koko galaksissa. Se ei ole ainutlaatuista juuri meidän planeetallamme.

 

Sukulaisemme toisilla planeetoilla ovat humanoideja ja he näyttävät meiltä. Jotkut ovat suurempia ravinnon tai gravitaatiopiirteiden vuoksi ja jotkut ovat pienempiä. Se on yksi merkittävimmistä asioista, jonka tulette löytämään, että kaikkialla on itsemme kaltaista elämää. Tämä on sitä hyväntahtoista älykästä suunnitelmaa, mikä on tehnyt asioista samanlaisia kaikkialla.

 

Keskimäärin jokaisella planeetalla kuluu noin miljoona vuotta kylvämisestä valmistumiseen.

 

Uuden ajan alku

 

Mutta kuten aiemmin kerroin teille: Olemme ylittäneet päätösvirstanpylvään 2012. Se on kuvaus pisteestä, jolloin planeetan ihmiset alkavat hitaasti ymmärtää, mitä he tekevät ja mikä on tavoite.

 

Hyvä uutinen on, että kaikki mitä olemme kokeneet tällä planeetalla viimeisten 30 000 vuoden aikana vanhan energian parissa rämpien, on nyt ohi. Nyt on koittanut se ajankohta, mitä varten tänne kerran tulimme. Sillä ei ole merkitystä, miten kauan valmistuminen kestää, koska me kaikki osallistumme siihen henkilökohtaisesti.

 

Jokainen elämä vuodesta 2012 lähtien on nyt tässä uudessa energiassa. Kun saavumme uutena ihmisenä tänne 300 vuoden kuluttua, koko syntymätapahtuma on erilainen. Kun ensi kerran avaamme silmämme, emme tunnista vain äitiämme, vaan tunnistamme myös maapallon. Jo muutamassa päivässä mielemme sanoo: ”Tervetuloa takaisin”. Lapsi, joka silloin olemme, muistaa heti silmien fokusoiduttua: Tämä on kuppi. Tämä on ruokaa. Tuo on se olento, joka on naimisissa äidin kanssa. Tämä tulee olemaan ilmiselvää meille. Kuukauden parin päästä me kävelemme. Meidän ei tarvitse oppia lukemaan, ellei kysymyksessä ole kieli, jota emme koskaan ole oppineet. Muistamme tuon kaiken. Tämä on henkistä evoluutiota.

 

Mestareita tulee takaisin. Näemme heidät keksijöinä. He tuovat planeetalle moniulotteisia keksintöjä, jotka antavat meille kyvyn ymmärtää aineen perustan. Voimme suunnitella ainetta ja myös muuttaa sen massaa, kun saamme teknologiaa aineen perustan ymmärtämiseen. Kehon kantasolujen tapaan aineella on myös perusta. Mitä enemmän teemme yhteistyötä toistemme kanssa ja näemme sisäisen Jumalan toisissamme, sitä enemmän meille annetaan ja sitä paremmin tulemme toimeen keskenämme.

 

Kaikki planeetat ja tähdet kiertävät galaksin keskustan ympäri samalla nopeudella. Kiertoaika on vakiomitta kaikelle älykkäälle elämälle galaksissa. Jokaisella tähdellä ja sitä kiertävällä planeetalla on sama aikakello, joka mittaa aikaa kierroksina tai osakierroksina galaksin keskustan ympäri.

 

Plejadilaisten merkitys ihmiselle

 

Plejadilaiset ovat vanhempiamme. Kun heidän planeettansa ylösnousi, heillä oli koko Jumala DNA:ssaan. He oivalsivat sen, mitä he olivat läpikäyneet. He tiesivät lopultakin, mitä varten he olivat olemassa. He saivat täyden käpylisäkeyhteyden – 100 %:sesti toimivan DNA:n – joka tapahtui pysyen fyysisessä kehossa. Ihmisten ei kannata etsiä heidän 3D -aluksiaan. He eivät enää tarvitse sellaisia. Nämä kauniit olennot ja heidän elämänsä on kietoutunut ihmisten elämään monella tavalla. He tulevat ja menevät niin kuin haluavat. He tekevät sen ajattelemalla asiaa.

 

Me täällä maapallolla olimme seuraava ja ainoa kylvetty planeetta heidän jälkeensä. Heidän omat henkiset vanhempansa tulivat Arcturukselta ja heidän vanhempansa Orionilta. Orionilaisten vanhemmat taas tulivat Siriukselta. Kaikilla näilläkin on omat henkiset vanhempansa ja jokainen näistä ryhmistä on osa luovan lähteen perheryhmäämme.

 

Arcturuslaiset, Orionilaiset ja Siriuslaiset ovat DNA:ssamme, koska meillä on galaktinen akaasiaperintö. He tuntevat meidät ja heidän syvä avuliaisuutensa tulee kerran tietoisuuteemme. Nähkää järjestelmä sellaisena kun se on. Ottakaa heidät kaikki omaksenne ja tietäkää, että he ovat juuri tänään kanssamme ja juuri nyt tässä kommunikoinnissamme. He rakastavat sitä, että autamme poistamaan salaperäisyyden siitä, keitä he ovat.

 

On tärkeää, että te tätä lukevat vanhat sielut ymmärrätte, mitä sanon.

 

Syvin informaatio on suoraan siitä lähteestä, jota kutsumme Jumalaksi. Tämä Lähde, Jumala, on suurempi kuin mikään, mitä meille on kerrottu. Vähitellen alamme hahmottaa tämän luojan ihmeen sekä muistaa sen, mistä se tuli. Sillä sinun - joka luet tätä tekstiä - akaasinen sukulinjasi edustaa Jumalaa. Sinun on aika nousta ylös, seistä suorassa ja tunnistaa tämä sukulinja.

 

D.D