Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hetkessä eläminen 

 

Ei ole harvinaista, että ihmiset elävät koko elämänsä odottaen, että jossain vaiheessa elämä alkaa. Elämme eilisessä ja sen muistoissa sekä huomisen unelmissa loistavasta tulevaisuudesta. Nykyhetki, tässä ja nyt, on kuitenkin ainoa hetki, jossa voimme vaikuttaa, olla ja elää. Eiliselle emme enää voi mitään ja huomista ei ole kenellekään luvattu. 

 

Elämästämme puuttuu usein ainoa todella tärkeä tekijä: tietoisuus syvemmästä itsestämme, joka on näkymätön ja häviämätön todellinen olemuksemme. Ajattelumme täyttyy aivojen – tuon selviytymisstrategiaan virittäytyneen ”mekaanisen koneen” – jatkuvasta mielikuvien syötöstä. Kun sekään ei riitä, laitamme napit korviin ja siirrymme toiseen mielikuvaulottuvuuteen. Puhelimet, tietokoneet ja iPadit hälyttävät ja muistuttavat useita kertoja päivässä itsestään vieden huomiomme pois tästä ainutlaatuisesta hetkestä, elämästä, jota elämme. Mieli käyttää meitä. Olemme tiedostamattomasti samaistuneet siihen, emmekä tiedä olevamme sen orjia. Olemme tietämättämme sen riivaamia, ja usein pidämme tätä riivaajaa minänämme. 

 

Luulemme silloin, että olemme mielemme. Tämä on harhakuvitelma. Työkalu on ottanut meidät hallintaansa. Niin kauan, kun me ihmiset samaistumme mieleemme, me pelkäämme ja vastustamme omaa heräämistämme. 

 

Pieni lapsi syntyessään näkee alkulähteen, Jumalan valon, kunnes muutaman kuukauden jälkeen verho laskeutuu peittäen sen. 

 

Mitä nämä verhot ovat? 

 

1. Kasvatus. Pientä lasta ohjataan vanhemmilta perityllä tavalla ajatella, toimia ja käyttäytyä. Lapset eivät voi nähdä kuolleita sukulaisia, koska se on huuhaata. 

 

2. Henkisyys. Jumala on ankara isä. Jos et toimi, niin kuin Raamattu sanoo, joudut ikuiseen tuleen helvettiin. 

 

3. Sukupuoli. Naisen tulee käyttäytyä tietyllä perinteisellä tavalla. Mies ei saa itkeä. Tosimies ei itke. Joskus ei saa myöskään nauraa. ”Räkänokastakin mies tulee, muttei tyhjän naurajasta.” 

 

4. Logiikka. Opimme, ettei kukaan yksityinen ihminen voi myydä meille Eiffelin tornia. Sen ymmärrämme loogisen päättelyn kautta. 

 

5. Ammatillinen koulutus. Me opimme ”kaiken”, mitä ko. ammattiin kuuluu. Egomme kasvaa, kuulumme johonkin tärkeään ammattiryhmään. 

 

Kaikki edellä oleva tieto on annettu meille sellaisten ihmisten kautta, joihin olemme luottaneet. Kun nämä verhot on asetettu alkulähteen valon eteen, ei ole ihme, ettei valo ole näkyvissä. Jo sen tiedostaminen, että emme ole läsnä tässä hetkessä, on suuri edistysaskel. Tuo tiedostamisen havaitseminen on läsnäolemista, vaikka se usein kestää vain hetkisen kadotakseen jälleen.

 

Yksi tapa hiljentää mielemme on antaa sille tekemistä: meditaatiossa ja erityisesti sen alussa mielemme keskittyy hengitykseen. Mieli pysähtyy.

 

Mitä on tietoisuus? 

 

Nykyhetken tiede selittää, että aivot ovat kaiken ihmistietoisuuden ydin. Tutkijat ovat tehneet kokeita siitä, mitkä aivojen osat reagoivat erilaisiin ärsykkeisiin, mutta aivojen toiminnan kokonaisuutta ei ymmärretä. Ihminen ei tiedä sitä, mitä hän ei tiedä. Aivot ovat vain ja ainoastaan muistava monimutkainen biologinen kone, joka on kehittynyt ihmisen selviytymistä varten. Aivot ovat lineaarinen elin, joka kerää muistia kokemuksien kautta. 

 

Aivojen alla on käpyrauhanen, joka toimii informaatioväylänä tietoisuuteen, joka yhdistää meidät yleiseen kaikkialla olevaan kollektiiviseen tietoisuuteen. Loistavimmat tiedemiehet, taiteilijat, filosofi ja muusikot ovat olleet yhteydessä. Heille kaikille on yhteistä se, että heillä on tietoinen tai tiedostamaton yhteys jumaltietoisuuteen. 

 

Yli 150 mullistavaa keksintöä on tehty samanaikaisesti eri puolella maapalloa toisistaan tietämättä. Näitä ovat auto, lentokone, radio, lennätin, puhelin jne. Miksi tieto on jaettu samanaikaisesti kaikkialle? Voisiko kysymyksessä olla hyväntahtoinen energia? 

 

Noin 200 000 vuotta sitten plejadilaiset istuttivat meihin kvanttisen kromosomiparin, joka toimii nyt noin 30% tehokkuudella. Olen kertonut siitä aikaisemmin. Esi-isiämme plejadilais- lemurialaisia on maapallollamme noin 30 miljoonaa ja he ratkaisivat sen, että maapallomme ei tuhoutunut 2012, kuten oli ennustettu. He ovat kvanttisia. Heidän kvanttinen kromosomiparinsa toimii yli 50%:n teholla ja he voivat olla 3D:ssä halutessaan. Tärkeimmät paikat, joissa heitä asustaa, ovat Mount Shasta Kaliforniassa (Telos) ja Kauain saari Havaijilla. He ovat meidän vanhempiamme tällä vapaan valinnan planeetalla. Olemme ainut vapaan valinnan planeetta tällä hetkellä tässä galaksissa.

 

Heidän kehityksensä Plejadeilla on kestänyt 100 miljoonaa vuotta (meidän 200 000 v.), joten kvanttisuutemme on vielä lapsen asteella. Siksi heittelemme kivillä toisiamme eli sodimme ja elämme barbarian aikaa. Niin ovat hekin tehneet aikanaan, kuten myös orionilaiset ja arcturuslaiset. 

 

Barbarian aika tulee planeetallamme muuttumaan vähitellen ja vuodesta 2012 on alkanut uusi ajanjakso, jota tullaan sanomaan myöhemmin viisauden ajaksi. Edistys etenee hitaasti kaksi askelta eteenpäin yksi taaksepäin. Tällä hetkellä valo on voittamassa ja tulee voittamaan. Pimeä energia taistelee henkitoreissaan loppuunsa asti. Se on nähtävillä kaikkialla, myös uutisistanne. Mistä tiedän tämän? Näin on tapahtunut aiemmin muilla vapaan valinnan planeetoilla. 

 

On olemassa kvanttinen energia, joka ympäröi meitä jokaista. Se on halkaisijaltaan n. 8 metriä oleva pallomainen rakenne nimeltään Merkaba. Siihen sisältyy yhdeksän energiaa, jotka jakautuvat 3+3+3 -ryhmiin. Nämä energiat siirtyvät ihmisyhteydestä pois kuoleman hetkellä. Merkaban kolme energiaryhmää, jotka ovat ihmistietoisuuden takana, ovat; tietoisuus, korkeampi minä ja älykäs keho. Tähän energiaan on mahdollista saada yhteys.

 

Tämä yhteys aukeaa tunteen, ei ajattelun kautta. Yhteys ei ole lineaarinen. 

 

Älykäs keho

 

Elimistömme on suunniteltu kestämään 900 vuotta. Nyt elämme planeetallamme n. 80 vuotta. Elinikämme tulee pidentymään kolmin- nelinkertaiseksi seuraavan kymmenen sukupolven aikana. Jos meillä on vakava sairaus elimistössämme, aivot huomaavat sen vasta kivun kautta. Älykäs keho tunnistaa sen heti. 

 

Vanhenemisemme tapahtuu lineaarisesti vuorokauden vaihtuessa. Sitä voidaan hidastaa antamalla älykkäälle kehollemme affirmaatio: ”Laske vain joka toinen vuorokausi!” Silloin kromosomiemme telomeerien lyheneminen hidastuu. Älykäs keho kuulee ja on innoissaan: Pomo on ottanut ohjakset! 

 

Tee testi ruokalistalla. Vie sormeasi listalla alaspäin ja kysy älykkäältä keholtasi: Mitä minun pitäisi syödä? Oikean ruoan kohdalla saat kylmänväreitä. Se ei useinkaan ole se ruokalaji, mitä mielesi tekee. Kokeile! 

 

Korkeampi minä

 

Korkeampi minä on Jumalosamme. Se on samanaikaisesti meissä 3D:ssä DNA:n kvanttisessa kromosomiparissa sekä verhon takana osana alkulähdettä. Menemme verhon taakse kuoltuamme ja sielukierron ollessa kesken inkarnoidumme sieltä taas takaisin maapallolle. 

 

Kvanttinen osamme on yhteydessä meihin intuition kautta. Usein ensimmäinen mieleemme tullut asia on oikein. Noudata sitä.

 

Miten saada yhteys kvanttiseen osaamme? Osaamme käyttää sitä tiedostamattomasti pysäköidessämme autoamme parkkipaikalla; löydämme vapaan paikan ns. ”pysäköintienkelin” avulla. Enkeli olemme me itse. 

 

Intuitio tulee paremmaksi vain harjoittelun kautta 

 

Olemme valo-olentoja, jokainen meistä. Olemme eläneet useita elämiä, lyhyitä ja pitkiä. Olemme olleet naisia ja miehiä. Olemme asuneet monissa maissa ja puhuneet monia kieliä. Olemme tappaneet ja meidät on tapettu. Lapsemme ovat kuolleet. Kaikki tämä on tallennettuna kromosomiemme kvanttiseen osaan. Tallennus on energiamuodossa, mutta jotkut herkät ihmiset voivat lukea sitä. 

 

Menneisyydessämme on myös useita ilon ja riemun hetkiä. Meillä on valta muuttaa akaashista muistia niin, että vain positiivisten muistojen energia tulee tietoisuuteemme. 

 

Olemme osa alkulähdettä ja siihen palaamme. Tulemme innolla nostamaan tämän maapallomme tietoisuutta yhä uudelleen. Inkarnoidumme. Todellinen läsnäolo on olla jatkuvasti yhteydessä alkulähteeseemme. 


D.D