Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Astrologiasta ja magnetismista 

 

Aurinko on oman aurinkokuntamme tukipiste ja tämän elämämme energiakeskus. Se lähettää informaatiota planeetoille. Tätä tiedonvälitystä kutsutaan aurinkotuuleksi. Siinä energiavirta kuljettaa mukanaan sillä hetkellä tarvittavaa moniulotteista energiaa kohteisiin, jotka ovat auringon heliosfäärin tavoitettavissa. Se on jatkuvaa, mutta sillä on syklejä intensiteetissä. 

 

Vaikka nykytiede näkee aurinkotuulet pelkkinä energiatoimijoina aurinkosysteemissämme, niillä on kuljetettavana moniulotteisia rakennemalleja (informaatiota) planeetoille. Nämä mallit heijastavat auringon kulloistakin asentoa suhteessa planeettoihin, jotka vetävät ja työntävät aurinkoa gravitaation ja magnetismin välityksellä (moniulotteisia energioita). Nämä rakennemallit muuttuvat jatkuvasti, koska planeetat tuottavat uusia gravitaatio- ja magnetismi-tilanteita auringolle. 

 

Aurinkotuulen osuessa maan magneettikenttään, magneettikenttä muuttuu. Ihmisen DNA tunnistaa magnetismin, koska se on itse magneettinen ”kone”. Syntymässä, kun lapsi erotetaan äidistään, vastasyntyneen aivoihin lähetetään signaali, joka sanoo: olet omillasi - irti äidistäsi. Ensimmäisen riippumattoman ja ainutlaatuisen henkäyksen aikana vastasyntyneen DNA saa rakennemallin - ”oman tietoisuuden aktivoinnin” - maapallon magneettikentältä, mukaan lukien astrologiset ominaisuudet. 

 

Eri alueet maapallollamme omaavat erilaisia plus- tai miinusmerkkisiä perusmalleja sen mukaan, miten maan magneettikenttä on muotoutunut kulloisessakin paikassa. Tämä selittää, miksi maailmanluokan astrologiassa on otettava huomioon syntymäpaikka. Astrologinen kartoitus perustuu tälle periaatteelle. Astrologia on maapallon vanhin tiede ja sen on todettu pitävän paikkansa. Astrologialla on merkittävä vaikutus ihmiseen ”genetiikkaan” tai jopa ihmisen käyttäytymisen muutoksiin täyden kuun aikana. 

 

Maan uusi energia pyytää meitä muuttamaan DNA:tamme. Muuttaessasi DNA:ta olet tekemisissä sen ydintietoisuuden kanssa, jonka sait syntymässäsi. Voit muuttaa joitakin astrologisia ominaisuuksiasi ja jopa neutralisoida niitä. Mestarit pystyivät tähän ja olet tulossa aikaan, jolloin saat mestarien kyvyt. Katso elämääsi ja poista haastavat asiat. Sen sijaan pidä ne, jotka tukevat sinua. Tämä on todellinen tasapainoinen ihminen. 

 

14.10.2018 D.D.